BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Copaci rupţi de furtună şi aruncaţi pe şoselele din Ţara Chioarului

Codul portocaliu de vreme instabilă prognozat pentru Maramureş nu s-a dezminţit. În această seară furtuna a făcut prăpăd, mai ales în Ţara Chioarului. Copaci au fost smulşi şi căzuţi pe DN1C Baia Mare – Dej în zona Pădurii “Două Veveriţe”. Copaci au căzut şi la Tămaia, unde intervin pompierii din Fărcaşa.

De precizat că până sâmbătă dimineaţa, ora 6.00, este în vigoare un cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată.

Potrivit ANM, în județele Satu-Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Cluj, Bihor, Arad, Timiș și Caraș-Severin, precum și în zona de munte a județelor Alba și Hunedoara este cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată până sâmbătă dimineața, la ora 6.00.

Vor fi averse torențiale, vijelii, grindină și frecvente descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 35 – 50 l/mp și pe arii restrânse 60 – 80 l/mp.

În sudul și estul țării, valul de căldură va persista și local va fi caniculă, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități în regiunile extracarpatice.

Te-ar putea interesa si

Șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră va fi demis după ce Cherecheș a fugit din țară

Vasile Dale

Trenul de la Mangalia a ajuns în Baia Mare după 24 de ore, cu 347 minute întârziere

Redactie

FOTO: Îşi spală imaginea sau ”scenarită” de film prost la ADI Deşeuri – “mită” pentru gunoieri

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.