Important

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE: Urmărit internațional depistat de polițiștii băimăreni

Ieri, 15 iulie, în urma executării unor activități specifice, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș, Biroul Urmăriri, au identificat un bărbat de 31 de ani din Baia Mare, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare.
Acesta ar fi comis mai multe infracțiuni de furt.
Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat în fața instanței cu propunere de arestare, iar aceasta a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Persoana în cauză a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.


Pe numele tânărului de 19 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.



Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Acordăm 1,5 milioane de lei pentru ONG-urile din cadrul parteneriatului de sprijin pentru Ucraina

Redactie

BIG BROTHER LA GROŞI: Camerele de supraveghere au făcut ordine în comună. Primarul îi urmăreşte pe cei care aruncă gunoi pe stradă

Redactie

ÎN SIGURANŢĂ: Elevi bicicliști, escortați de poliţişti într-o excursie de trei zile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult