BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO: Casă mistuită de flăcări la Strâmbu Băiuţ. Un bărbat a fost dus cu arsuri la spital (ACTUALIZARE)

În această dimineaţă la Strâmbu Băiuț a ars o casă. O familie cu un copil minor a rămas pe drumuri. Bărbatul se află internat la chirurgie plastică cu arsuri. Apropiaţii încearcă să le găsească un adăpost temporar.

„Haideţi să ne mobilizăm şi să-i ajutăm care cu cât sau cu ce poate”, este mesajul transmis.

ACTUALIZARE

Alarma a fost data la ora 6.41 când a fost văzut focul. Imediat au sărit vecinii și au alertat și pompierii. Primii ajunși au fost pompierii civili, urmați la scurt timp de pompierii militari de la Târgu Lăpuș. Cu toate eforturile depuse imobilul a fost mistuit de flăcări. Proprietarul în vârstă de 42 ani a încercat și el să stingă focul, numai că acesta a suferit arsuri, fiind preluat de echipajul SMURD. Pompierii și poliția au stabilit cauza izbucnirii focului: scurt-circuit.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

[13:11, 16.07.2021] Dale: În această dimineață, la ora 06.41, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui incendiu la o locuință din satul Strâmbu Băiuț.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 42 ani din Băiuț, în încercarea de a stinge incendiul până la sosirea echipajelor de pompieri, a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La sosirea echipajelor de poliție incendiul era lichidat, iar victima era transportată la Spitalul din Baia Mare.

Specialiștii din cadrul I.S.U. au stabilit ca sursă de producere a incendiului un scurtcircuit electri, conductori electrici deteriorați.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

AU SCĂPAT CU VIAȚĂ: MAȘINĂ SPULBERATĂ DE TRENUL SATU MARE – BAIA MARE. (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV – Un șofer acuză Poliția Rutieră Baia Mare că ”l-a scos vinovat” de producerea unui accident deși celălalt șofer ar fi pătruns în intersecție pe roșu

Vasile Dale

OPINIE: Pentru că pruncul e de etnie rromă opinia publică a presupus că ”și-a meritat-o”. Polițiștii nu s-au sinchisit să anunțe deschiderea unei amărâte de anchete pentru că presa e nașpa și minte mereu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.