Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: Minor din Satulung, la plimbare cu o maşină furată, beat surprins la volan în Seini

În noaptea zilei de 18 iulie a.c., în jurul orelor 02:00, polițiștii din Baia Mare au oprit în trafic, la intersecția bulevardului Republicii cu Bulevardul Traian, un autoturism, la volanul căruia au identificat un minor de 14 ani din Satulung, care ar fi sustras autoturismul de la o femeie de 30 ani din Satulung.
Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosinţă.

Azi-noapte, în jurul orei 03.00, polițiștii din Seini au oprit pentru control un autovehicul, la volanul căreia au identificat un bărbat de 36 ani din oraș.
Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Seini unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ieri, 18 iulie a.c., la ora 13.14, polițișii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un autoturism circulă haotic pe D.N. 1C, din direcția Mesteacăn spre orașul Șomcuta Mare.
La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză, la volanul căruia au identificat un bărbat de 68 ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat și dovada înlocuitoare a permisului de conducere expirată ca valabilitate.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Bebeluş găsit de o femeie lângă un tomberon de pe str. Horea

Redactie

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREŞ: Asfaltare pe Valea Ruscovei cu… pământ şi bolovani (VIDEO)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SARASAU: S-AU RASTURNAT CU TRACTORUL – O FEMEIE DECEDATA, TREI COPII SI TREI ADULTI GRAV RANITI (PREMIERA – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.