Important

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferică în Maramureş

ANM a emis noi avertizări meteo, astfel:

COD GALBEN. Interval de valabilitate: 20 iulie, ora 10:00 – 21 iulie, ora 03:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată.
Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, izolat, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Notă: În sud-estul țării disconfortul termic se va menține ridicat, iar spre seară și noaptea pe arii restrânse se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică.

COD PORTOCALIU. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, ploi abundente. Interval de valabilitate: 20 iulie, ora 10:00 – 21 iulie, ora 03:00
În cea mai mare parte a Moldovei, Transilvaniei, Maramureșului și a zonei montane, vor fi averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 35…50 l/mp și izolat peste 60…80 l/mp.

Te-ar putea interesa si

Oportunități de studiu în Republica Populară Chineză

Redactie

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Am fost onorat ca alături de președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu și de președintele Comisiei juridice, numiri și imunității din Parlamentul de la Chișinău, Olesea Stamate, să semnez Rezoluția prin care promovăm idea ca România să devină, prin instituțiile naționale implicate în parcurgerea pașilor necesari pentru intrarea în Uniunea Europeană, un îndrumător al Republicii Moldova în procesul de aderare”

Redactie

Deputatul PSD, Gabriel Zetea a facilitat un tur al Parlamentului pentru un grup de elevi din Seini

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.