BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV BORȘA: SPARGERE DE 10.000 euro – I-au furat jeep-ul și scuterul din garaj. Apoi i-au băut și țuica

Spargere demnă de filmele americane cu mafioți la Borșa, în Maramureș. Un localnic s-a trezit că i-au dispărut din garaj atât mașina de teren, cât și un scuter. Mai mult, hoții au devastat și imobilul cu o rangă. Nu s-au oprit aici: hoții au găsit o sticlă cu țuică, așa că s-au pus pe băut. Apoi au dispărut fără urmă. Iată ce ne-a scris cititorul nostru:

”Duminică noaptea în zona Pietroasa persoane necunoscute au intrat în curte cu o platformă. Ne-au spart garajul, au tras Jeep-ul în curte și l-au încărcat pe platformă. Apoi cu o rangă din fier au spart ușa de la casă, au golit tot. Au găsit o sticlă cu țuică și au stat și au băut-o. Ne-au făcut o pagubă de vreo 10.000 de euro. Am anunțat autoritățile. Avem ceva suspiciuni, însă nimic concret până acuma. Poliția vă poate da mai multe amănunte” este mesajul primit de noi.

Ce spune Poliția

La data de 19 iulie a.c., polițiștii din Borșa au fost sesizați prin intermediul unui apel telefonic local, de către un bărbat de 54 ani din Borșa despre faptul că a avut loc un furt de auto din garajul unui imobil în construcție, aflat pe strada Avram Iancu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în perioada 05 -19 iulie a.c., au fost sustrase din garajul unui imobil un autovehicul și un scuter. Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită ulterior.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă verificările în vederea identificării autorilor și bunurilor sustrase.

Te-ar putea interesa si

Lucrări de punere în siguranță a traficului rutier pe DN18, în Pasul Gutâi

Redactie

FOTO, VIDEO: Copaci rupţi, drum blocat în Pasul Gutâi

Redactie

RUTIERE: Identificat de polițiști după ce a părăsit locului accidentului la Coaş

Redactie

1 mesaj

Adrian iulie 21, 2021 at 4:55 pm

Masina , ca masina dar sa-ti bea cineva tuica e strigator la cer… cat ai stat pe langa cazan si cata grija ai avut sa fermenteze si uite cum isi bat joc de munca ta… trist

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.