BREAKING NEWS Eveniment Important Recomandate

INCREDIBIL: Sindicatul Europol, despre postul de poliţie inundat în Maramureş: „Ambianţă de ştrand” (actualizare)

Sindicaliștii de la Europol au postat pe pagina de socializare o filmare cu Postul de Poliție Coltău din județul Maramureș, care a fost inundat. Conform sindicaliștilor, postul funcționează în garajul de la subsolul primăriei din localitate şi la fiecare inundație agenţii sunt nevoiți să caute metode inedite de a scoate apa care se strânge.

„Ambianță de ștrand în Postul de Poliție Coltău din Maramureș. La fiecare ploaie mai puternică, polițiștii Postului de Poliție Coltău sunt nevoiți să găsească metode inovative de a scoate apa care se strânge.

Nu contează că se creează igrasie și mucegai, iar munca într-un astfel de mediu poate produce grave consecințe asupra sănătății, veți spune că am depus un jurământ și că ne-am asumat să ne „sacrificăm” pentru țară și popor”, au scris sindicaliștii de la Europol.

Mai mult, ei spun că polițiștilor din localitate le este rușine să invite persoane la audieri în sediu.

„Ei bine, colegii noștri nu au crezut vreodată că vor ajunge să lucreze într-un post de poliție improvizat în garajul de la subsolul primăriei și nici că vor trebui să stea la birou cu picioarele în apă.

De altfel, colegilor le este rușine să invite persoane la audieri, pentru că s-au confruntat cu situații penibile în care oamenii au refuzat să intre în garajul plin de apă”, au mai spus reprezentanții sindicatului Europol.

„Aceasta este România lucrului bine făcut. Țară în care vor curge miliardele de euro din PNRR-ul încă aflat la „mapa” Comisiei Europene. Dar stați așa, că de fapt MAI nu va beneficia de aceste fonduri, pentru că specialiștii noștri nu au putut să se „lipească” cu proiecte de infrastructură”, au mai scris reprezentanții Europol.

Filmarea cu „ambianţa de ştrand” de la Postul de Poliție Coltău inundat pot fi văzute AICI.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Sesizarea dumneavoastră a fost adusă la cunoștința conducerii inspectoratului și veți primi un răspuns în termenul legal cu privire la starea de fapt și la aspectele sesizate.

Te-ar putea interesa

FOTO: Trafic fără probleme în tot Maramureşul. Carosabilul este curat şi în zona de munte

Redactie

VIDEO: O femeie a murit în Parcul Mara din Baia Mare – actualizare

Redactie

MISIUNI: Sancțiuni de peste 180.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult