Ploile torențiale de astăzi au adus și primele probleme în trafic dar și în anumite localități din județ.

DN1C Baia Mare – Dej

Drumul național 1 C Baia Mare – Dej este paralizat pe sensul de intrare în Baia Mare. Coloana de mașini se întinde până la ieșirea din Recea spre Lăpușel. Blocajul s-a creat la sensul giratoriu de la Clubul Văcarilor (DN1C – Șoseaua de centură str Europa).

BAIA MARE

Un eveniment rutier a avut loc pe bulevardul Republicii din Baia Mare în zona Policlinicii Sf. Ioan. Acolo șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța de siguranță față de o autoutilitară care circula în fața sa. Șoferul acesteia a frânat iar impactul, și din cauza carosabilului ud, nu a mai putut fi evitat de șoferul autoturismului. Din fericire nu s-au înregistrat victime, evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale.

SATULUNG

În cartierul de pe Valea Rechichișei apa s-a revărsat și a acoperit ulița. Din fericire puhoaiele nu au intrat în case însă oamenii nu mai au pe unde circula decât prin apă deoarece drumul este pur și simplu acoperit de ape. Primarul Vasile Mureșan Bujorel ne-a declarat că situația a fost una temporară și s-a datorat scurgerilor masive din zona mai înaltă. ”Totul a revenit la normal după ce ploaia a încetat. Mai mare probleme am avut în Parcul Central zilele trecute acolo unde vântul a rupt cregile copacilor” a spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.