BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / PERCHEZIŢII ÎN GLOD ȘI BÂRSANA: Şi-au abandonat jeep-urile într-o râpă la Poienile Izei (actualizare)

În aceste momente mascaţii însoţiţi de poliţişti efectuează mai multe percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Bârsana şi Glod la două persoane suspectate că ar fi implicate în contrabanda cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Totul a pornit după ce un echipaj de poliţie ar fi descoperit două maşini de teren (una înmatriculată în Iaşi, cealaltă în Anglia) au fost abandonate într-o râpă pe raza localităţii Poienile Izei.

Anchetatorii au mers pe fir şi au ajuns la cei doi bărbaţi 30, respectiv 43 de ani, unul din Bârsana, celălalt din Glod, la domiciliile cărora se efectuează percheziţiile. Ba mai mult unul dintre ei deţine mai multe magazine alimentare bănuindu-se că prin intermediul acestora îşi vindea ţigările.

Ancheta este coordonată de un judecător de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti.

ACTUALIZARE

Astăzi, 21 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară în localitatea Glod și Bârsana, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de colectare, depozitare, transport și comercializare de țigări provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate mijloace materiale de probă, înscrisuri și medii de stocare, care pot servi la aflarea adevărului în cauză.

În continuare, polițiștii continuă investigațiile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în vederea identificării tuturor participanților la activitățile infracționale și tragerii la răspundere penală a acestora.

Cercetările continuă cu persoanele în stare de libertate.

Te-ar putea interesa si

Băimărean beat la volan și căvnicar fără permis, prinși în Baia Mare

Vasile Dale

ALTERCAŢIE: Scandal în miez de noapte în centrul Băii Mari

Redactie

TIMP DE 14 ZILE: Comuna Petrova intră în carantină totală

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.