Eveniment

ÎN SIGURANŢĂ: Salvatori montani şi voluntari, la Sărbătoarea Munților Țibleș

În zilele de 19 şi 20 iulie, la solicitarea lui Nicolae Burzo, primarul localității Grosii Tibleșului, salvatorii montani angajati şi voluntari ai SPJ Salvamont Maramureș au asigurat asistența la un eveniment deosebit – Sărbătoarea Munților Țibleș.
Cu toate că timpul a fost nefavorabil, cu ploaie şi ceață, a fost extrem de multa lume, în zona de vârf urcând atât localnici, cât şi turiști.
Totul s-a desfasurat în siguranță, într-o atmosferă de sărbătoare a unuia dintre cei mai frumoși munți din zona Maramureșului.
„Vom raspunde prezent de fiecare dată când astfel de activități – evenimente aduc in prim plan frumusețile județului nostru îndemnând tot mai multi turiști sa ne viziteze ținuturile unice”, spun reprezentanţii SPJ Salvamont Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Autorul accidentului de la Berbești, în care o tânără de 16 ani din Sighet și-a pierdut viața, arestat preventiv pentru 30 de zile

Redactie

EVENIMENTE RUTIERE: Accidente la Sighetu Marmaţiei şi Ariniş, provocate de femei la volan

Vasile Dale

S-AU SPERIAT DE REACȚIA PUBLICĂ: Șoferul drogat care a ucis DOI TINERI va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.