DACĂ ÎL RECUNOAȘTEȚI, SUNAȚI LA POLIȚIE. Un agresor sexual este căutat de Poliția Municipiului Baia Mare după ce peste 10 femei au depus plângere împotriva lui, susțin surse informate 2mnews.

În cazul în care îl recunoașteți, informați Poliția despre identitatea acestuia (chiar dacă, dintr-un reflex specific perioadei comuniste, instituția care veghează și la asigurarea siguranței cetățenilor nu a cerut ajutorul acestora, deși încă nu a reușit să-l identifice pe individul reclamat).

Filmarea prezentată de 2mnews este datată 8 iulie 2021 și a fost efectuată de una din camerele de supraveghere video montată într-un bloc de locuințe din municipiul Baia Mare. În filmare, bărbatul (de talie scundă, 1,60-1,65 m înălțime) apare în urma unei femei care intră în bloc și, după ce o ciupește de fund, se masturbează. Așadar, dacă îl recunoașteți sunați imediat la 112.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

În cursul anului 2021, Inspectoratul de Poliție al Judeţului Maramureș a fost sesizat cu privire la săvârșirea a 11 infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri.

În șase cazuri au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor. Față de unul dintre bărbați s-a dispus măsura arestării preventive, iar față de ceilalți se continuă activitatea de urmărire penală.

În toate celelalte cazuri, inclusiv cel mediatizat în articolul „VIDEO – Agresor sexual în Baia Mare, dacă-l cunoașteți, sunați la Poliția Municipiului: peste 10 femei au depus plângere, Poliția încă nu l-a identificat”, Poliția continuă cercetările în vederea identificării autorilor și probării vinovăției acestora.

În ceea ce privește posibilitatea publicării imaginilor preluate de pe camerele de supraveghere în aceste situații, vă comunicăm că acestea sunt probe în procesul penal și pot fi mediatizate numai cu condiția respectării dreptului la viață intimă și privată și a respectării confidențialității probatoriului în cadrul urmăririi penale.

Sursa: 2mnews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.