Eveniment

FOTO: Accidente rutiere în Călinești, Gârdani și Ardusat

Ieri, 21 iulie, la ora 10.12, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați despre faptul că un minor de 7 ani, în timp ce s-a deplasat cu bicicleta pe drumul comunal denumit Căieni din localitatea Călinești a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 58 ani din localitate.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat de un echipaj SMURD la spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării de investigații de specialitate. Minorul nu a rămas internat.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fapt pentru care i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, 21 iulie a.c., la ora 12.35, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane pe D.J. 108/A, în localitatea Gârdani.
La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 53 de ani din Fărcașa, aflat la volanul unui autoturism din direcția localității Sălsig spre localitatea Fărcașa a surprins, a surprins și accidentat o femeie de 44 ani din Gârdani, care se afla în calitate de pieton și aștepta lângă bicicletă. Ulterior, autoturismul a intrat în coliziune cu un stâlp de lemn.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 44 de ani, care a fost transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul de Urgență Baia Mare.
Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, 21 iulie, la ora 16.17, polițiștii din Ulmeni au intervenit la un alt eveniment rutier, produs pe un drum comunal în localitatea Ardusat, din care a rezultat vătămarea corporală a două persoane.
La fața locului polițiștii au constatat că un minor de 12 ani din Ulmeni, aflat în calitate de conducător a unei trotinete electrice pe un drum comunal, în dreptul unui imobil, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani din Ardusat.
În momentul producerii evenimentului rutier, pe trotineta electrică se mai afla, în calitate de pasager, un mior de 14 ani din sat.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi minori aflați pe trotineta electrică, aceștia fiind transportați de către un echipaj SMURD și un echipaj SAJ MM la Spitalul de Urgență Baia Mare. Ambii au rămas internați la spital sub supraveghere medicală.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fapt pentru care i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: O cratiță uitată pe aragaz a creat panică generală într-un bloc de pe strada Motorului

Vasile Dale

DUPĂ 9 ANI, ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ – Zidul de pe Horia 46A și 46 B ridicat la inițiativa edilului Cherecheș trebuie DEMOLAT în 3 luni (VIDEO)

Vasile Dale

AU IEȘIT ÎN STRADĂ: Protest pentru drepturile grefierilor la Palatul de Justiție din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.