Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE ÎN WEEKEND: Accident provocat de un şofer beat. Dosar penal pe numele unui tânăr fără permis care a căzut de pe un motocross

La data de 25 iulie a.c., polițiștii din Baia Mare au identificat în trafic trei bărbați care au condus autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice pe raza municipiului Baia Mare.
În fapt, polițiștii au identificat pe strada Narciselor un bărbat de 47 de ani, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Aseară, un tânăr de 26 de ani din Groși, aflat la volanul unui autoturism pe strada Transilvaniei, a intrat în coliziune cu două autoturisme, care se aflau parcate. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.92 mg/l alcool pur în aer expirat.
În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

*****

Un alt eveniment rutier a fost constatat de polițiștii din Șomcuta Mare la data de 24 iulie. Polițiștii au fost sesizați de un cadru medical despre faptul că la spitalul din Baia Mare s-a prezentat un tânăr de 23 de ani care a fost victima unui accident rutier produs în localitatea Boiu Mare.
Din verificările efectuate de polițiști, au constatat că tânărul de 23 de ani a condus un motocross, fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare, din direcția Boiu Mare spre Mesteacăn, iar la ieșirea din localitatea Boiu Mare a acroșat un căprior, moment în care a căzut cu motocross-ul pe carosabil. Imediat după producerea evenimentului rutier, tânărul s-a prezentat la spitalul din Baia Mare în vderea acordării de îngrijiri medicale. Nu a rămas internat.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul de 23 de ani nu deține categoria corespunzătoare pentru a conduce un motocross pe drumurile publice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere (necorespunzător categoriei) și vătămare corporală din culpă (autoaccidentare).

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Alexandra (18 ani) s-ar fi aruncat de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare după o ceartă cu părinții sau iubita (ACTUALIZARE)

Redactie

AMPLU EXERCIŢIU: SPJ Salvamont Maramureș, aplicaţie cu elicopterul IGAV

Redactie

RONA DE JOS: Un bărbat și-a amenințat sora și mama cu moartea. Avea un cuțit în mână

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.