BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: Pieton spulberat în judeţul vecin de un camion condus de un maramureşean

Accident mortal pe Drumul Județean 193 A, între localitățile Socond și Hodisa. Este vorba despre un sector de drum aflat în lucru în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 10.00.

Conform informațiilor PresaSM, un pieton, în vârstă de circa 70 de ani, a fost surprins de o autoutilitară, înmatriculată în Maramureș, a cărei conducător auto nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi.

În urma impactului, corpul bărbatului a fost rupt în două, acesta murind pe loc. Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în acre s-a produs tragicul eveniment. Supus testării cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa PresaSM

”Din primele date se pare că un bărbat, de 80 de ani, din Cuța, ar fi fost accidentat mortal de către un camion condus de un bărbat, de 51 de ani, din localitatea Someș-Uileac, județul Maramureș”, spun reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

OFICIAL: Instituire carantină zonală pentru comuna Groși și satele aparținătoare Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: PATRU victime, printre care și un copil, în urma unui accident grav la ieșirea din Cavnic spre Șurdești. BMW implicat – actualizare

Vasile Dale

În drum spre România din Franța: Un tânăr din Ieud dispărut a fost găsit în arestul poliției germane

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.