BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AU TĂCUT MÂLC. DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ AU RECUNOSCUT: „Puţulică de Vişeu” şi cu un tovarăş din Fălticeni au vrut să evadeze din arestul poliţiei

La circa o săptămână după ce doi tineri au încercat să evadeze din arest marea comandă interimară a IPJ Maramureş a recunoscut că din arestul Poliţiei Maramureş se poate evada. Nu că ar fi pentru prima dată! Vă reamintim că anul trecut doi ucraineni arestaţi preventiv au plecat liniştiţi din acelaşi arest al Poliţiei Maramureş.

În data de 20 iulie a.c., la ora 23.20, polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș i-au surprins pe doi tineri, unul de 24 de ani din Fălticeni, arestat pentru comiterea infracțiunilor de furt și tentativă la furt calificat și un altul de 18 ani din Vișeu de Sus, arestat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă la viol, care au încercat să disloce geamul termopan de la grupul sanitar din cameră, prevăzut cu gratii.

În cauză, pe numele celor doi tineri s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare pentru săvârșirea infracțiunii de evadare în forma tentativei și distrugere.

În ceea ce privește Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș menționăm faptul că în ședința din 27 aprilie 2021, la care au participat executantul lucrării, proiectantul, dirigintele de șantier și beneficiarul, la propunerea executantului lucrării s-a stabilit că în ultimă parte a lunii iulie, la clădirea C.R.A.P. se vor realiza lucrări suplimentare de verificare și consolidare, în vederea efectuării recepției finale.

În acest context, ieri, 25 iulie a.c., persoanele aflate în stare de arest în C.R.A.P. Maramureș au fost relocate în alte județe (în speță în arestul IPJ Satu Mare și IPJ Bistrița Năsăud).

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

ULMENI: Tânără de 16 ani, şoc anafilactic după vaccinare cu Pfizer

Redactie

NU A MAI VĂZUT ȘOSEAUA: Un tânăr din Cavnic a spulberat cu mașina parapetul metalic de pe marginea șoselei. El și o femeie au ajuns la spital

Vasile Dale

Standul Județului Maramureș – apreciat la Târgul de Turism din Varșovia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.