BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AU TĂCUT MÂLC. DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ AU RECUNOSCUT: „Puţulică de Vişeu” şi cu un tovarăş din Fălticeni au vrut să evadeze din arestul poliţiei

La circa o săptămână după ce doi tineri au încercat să evadeze din arest marea comandă interimară a IPJ Maramureş a recunoscut că din arestul Poliţiei Maramureş se poate evada. Nu că ar fi pentru prima dată! Vă reamintim că anul trecut doi ucraineni arestaţi preventiv au plecat liniştiţi din acelaşi arest al Poliţiei Maramureş.

În data de 20 iulie a.c., la ora 23.20, polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș i-au surprins pe doi tineri, unul de 24 de ani din Fălticeni, arestat pentru comiterea infracțiunilor de furt și tentativă la furt calificat și un altul de 18 ani din Vișeu de Sus, arestat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă la viol, care au încercat să disloce geamul termopan de la grupul sanitar din cameră, prevăzut cu gratii.

În cauză, pe numele celor doi tineri s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare pentru săvârșirea infracțiunii de evadare în forma tentativei și distrugere.


În ceea ce privește Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș menționăm faptul că în ședința din 27 aprilie 2021, la care au participat executantul lucrării, proiectantul, dirigintele de șantier și beneficiarul, la propunerea executantului lucrării s-a stabilit că în ultimă parte a lunii iulie, la clădirea C.R.A.P. se vor realiza lucrări suplimentare de verificare și consolidare, în vederea efectuării recepției finale.

În acest context, ieri, 25 iulie a.c., persoanele aflate în stare de arest în C.R.A.P. Maramureș au fost relocate în alte județe (în speță în arestul IPJ Satu Mare și IPJ Bistrița Năsăud).

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

LA IEŞIREA DIN SATULUNG: Accident produs de o şoferiţă neatentă şi băută

Vasile Dale

Vezi în imagini video cum se răcoresc copiii în ”Orașul prăfuit al Învingătorilor”. Au și trotinete

Vasile Dale

EXCLUSIV: Anchetă de proporții la Ocolul Silvic Târgu Lăpuș. Pădure tăiată ilegal în valoare de câteva miliarde de lei vechi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult