Eveniment

Modalități pentru a înceta să mai pierzi la Cazino Poker

Unele mașini de poker video sunt bune de jucat, în timp ce altele trebuie evitate în orice moment. Să știi ce mașini să joci și ce mașini să eviți este cel mai bun mod de a începe să îți reduci pierderile.

Video pokerul poate fi cel mai bun joc din cazinou ca și jocuri fruit cocktail gratis, dar poate fi și unul dintre cele mai rele. După ce găsiți cea mai bună mașină, munca dvs. nu este terminată. Încă trebuie să joci într-un anumit mod sau vei pierde mai mulți bani decât ar trebui.

Iată șase modalități prin care puteți opri pierderea atâtor bani atunci când jucați video poker.

1 – Nu mai folosi ghicitul

Dacă jucați Jacks or Better și aveți patru cărți de același costum și o pereche de regine, știți care este cea mai profitabilă pe termen lung? Știi cum să rulezi matematica pentru a vedea care piesă este cea mai profitabilă?

Vă voi explica cum jucați matematica pentru a vedea care este jocul cel mai bun și vă voi arăta o modalitate ușoară de a nu trebui să ghiciți niciodată atunci când jucați orice joc de poker video.

Pentru a vedea care joc este cel mai bun, uitați-vă la profitul din fiecare dintre cărțile rămase în pachet. Apoi, adăugați toate profiturile. Mâna pe care o dețineți care se adaugă la cel mai mare profit bazat pe fiecare dintre cele 47 de cărți rămase în pachet este cea mai bună alegere.

Există, de asemenea, o altă opțiune. Păstrați cu dvs. o diagramă de strategie pentru fiecare joc de poker video online pe care îl jucați. În acest fel, ai întotdeauna în mână cel mai profitabil joc până când le înveți pe de rost.

2 – Fii mereu concentrat

Dacă vrei să fii un jucător de master video poker, ai o singură alegere. Trebuie să alegeți o versiune de video poker și să vă concentrați 100% pe ea. Aceasta înseamnă că aceasta este singura versiune pe care ar trebui să o studiați și să o jucați.

Când spun o versiune de video poker, mă refer la o variantă specifică. De exemplu, te-ai putea concentra pe Jacks or Better sau Pick’em Poker. Puteți alege orice versiune de video poker pe care să vă concentrați, dar există două care sunt mai bune decât altele. Motivul pentru care aceste două versiuni sunt mai bune decât altele este că sunt mai ușor de găsit.

Jacks or Better este versiunea pe care o recomand cel mai des, dar și Deuces Wild este o alegere bună. Versiunea pe care o alegeți ar trebui să se bazeze pe faptul că vă plac jocurile care au wildcards sau nu.

Desigur, după ce stăpânești o versiune de video poker, poți începe să stăpânești o a doua versiune. Dar nu încercați niciodată să stăpâniți mai mult de o versiune de video poker în același timp. Acest lucru duce la greșeli și fiecare greșeală pe care o faci jucând video poker te costă bani.

3 – Riscă puțin și mult

Dacă există o regulă de poker video pe care nu ar trebui să o încalci, aceasta este regula. Când jucați orice versiune de poker video, trebuie să pariați suma maximă de cinci monede. Știu că ar putea părea mai ieftin să pariați o monedă, dar când nu pariați cinci monede, pierdeți un bonus mare dacă dați cea mai bună mână posibilă.

Dacă nu v-ați dat seama că există un bonus implicat atunci când pariați cinci monede, uitați-vă la masa de plăți pentru chipul regal pe o mașină Jacks or Better. Primești 4.000 de monede pentru un pariu de cinci monede, dar doar 1.000 pentru un pariu cu patru monede.

Jocul de poker video online și mobil a eliminat destul de mult această problemă. Dar dacă preferați să jucați într-un cazinou terestru, este o provocare să găsiți mese de plată bune, combinate cu pariuri low cost.

4 – Deveniți un guru la masa de joc

Dacă urmați sfaturile mele și vă concentrați 100% din atenția dvs. pe o singură versiune de video poker, acest pas va veni natural.

Acest pas este despre a deveni un maestru de masă de plată video poker. Trebuie să știți cum fiecare tabel de plată disponibil vă influențează rentabilitatea pentru fiecare variantă de poker video pe care o jucați.

Mesele de plată sunt responsabile pentru gama de returnări posibile pe care le puteți obține. Gama posibilelor reveniri va varia destul de mult în funcție de modul în care joci mâinile. Dar, din moment ce v-am lăsat să intrați în graficul de strategii, veți juca întotdeauna ei cel mai bine.

Ce este cel mai important este că unele tabele de plăți au un randament superior mai mare decât altele. Și trebuie să vă asigurați că jucați întotdeauna pe o mașină care oferă acest randament ridicat. În caz contrar, pierdeți timp și bani prin limitarea numărului dvs. de returnare de top.

5 – Refuzați să jucați în situații proaste

Tot ceea ce tocmai ați învățat vă va ajuta să reduceți pierderile de poker video. Dar nimic nu vă va ajuta dacă nu găsiți o mașină bună și o masă de plată. Nu vă recomandăm să jucați pe orice mașină pe care o vedeți mai întâi.

Personal, refuz să joc poker video, cu excepția cazului în care găsesc jocul și masa de plată potrivite. Și trebuie să începi să faci același lucru. Juc două variante de poker video și le joc doar atunci când pot juca cu o masă cu plată completă. În orice altă situație, nici măcar nu mă voi apropia de mașină.

Când deveniți un guru al mesei de plată, concentrați-vă 100% din energie pe una sau două versiuni de poker video. Și nu uitați să folosiți întotdeauna cea mai bună strategie pentru a obține cel mai mare randament posibil.

Știu că poate fi dezamăgitor atunci când vrei să joci poker video într-un cazinou și nu găsești mesele potrivite. Dar nu vă puteți permite să cedați și să jucați într-o situație proastă. În schimb, aflați cum să jucați blackjack cu un randament ridicat, astfel încât să aveți cel puțin o altă opțiune în cazinou.

6 – Greșeli de viteză

Când am început să joc video poker ca începător, am jucat cât de repede am putut. Apoi, am aflat cât de importantă era strategia, așa că am încetinit ritmul pentru a mă asigura că nu fac greșeli.

Dacă nu puteți obține o revenire de 100% la jucător, înseamnă că pierdeți o sumă mică în medie la fiecare pariu. Aceasta înseamnă că tu cu cât câștigi mai multe pariuri, cu atât pierzi mai mulți bani. Chiar dacă procentul pe care îl pierzi este mic, cum ar fi 0,25%, acesta se adaugă în continuare la bani reali.

Îmi place să joc video poker pentru că pot juca cu un randament ridicat, dar oricând randamentul este sub 100%, tot pierd pe termen lung. Video pokerul în situația potrivită se poate apropia de un randament de 100%, dar este totuși conceput pentru a câștiga bani pentru cazinou.

Dacă doriți să jucați cu un randament de 100% sau mai mare, trebuie să învățați cum să jucați jocuri de poker obișnuite la un nivel ridicat de calificare sau să învățați cum să numărați cărți atunci când jucați blackjack.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Impact violent la intrare în Baia Sprie pe DJ184. Trei mașini implicate. Ce spune IPJ Maramureş (galerie foto)

Vasile Dale

IMAGINI UNICE: Unul din cei 32 de urși din pădurile Maramureșului au ieșit de la hibernare (VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

ACCIDENT: Doi răniți în zona Dorna din Baia Mare. Trei mașini implicate (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.