Recomandate

DESCINDERI: Percheziții în Baia Mare și Mireșu Mare la persoane bănuite că ar exploata ilegal agregate minerale (nisip și pietriș) pe malul râului Someș

Ieri, 27 iulie a.c., polițiștii de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul unui inginer topograf din cadrul Administrației Bazinale de Apa Banat au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și 12 mandate de percheziții auto în Baia Mare și Mireșu Mare, prin care se efectuează cercetări pe numele unei persoane bănuite că ar exploata agregate minerale (nisip și pietriș) pe malul râului Someș, fără să dețină permis sau licență de exploatare.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate mijloace materiale de probă, înscrisuri și documente contabile care pot servi la probarea activității infracționale, iar inginerul topograf a procedat la efectuarea de măsurători în vederea stabilirii cu exactitate a volumului de agregate minerale identificate la locațiile percheziționate în vederea stabilirii prejudiciului cauzat.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru comiterea infracțiunii de executare de activități miniere fără permis sau licență.



Te-ar putea interesa si

URMARE TRAGEDIE: A murit și șoferul nevinovat din accidentul produs pe DN18B lângă Popasul Regal

Vasile Dale

PREMIERA / ACTUALIZARE 2: UN BARBAT S-A ARUNCAT DE PE UN GEAM AL SPITALULUI JUDETEAN. CRIMINALISTII LA FATA LOCULUI (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI – Acțiune în instanță înaintată de primar pentru dizolvarea Consiliului Local

Redactie

1 mesaj

Crex iulie 28, 2021 at 5:09 pm

Serios ????? De ani de zile unde sunt controalele ? Au distrus toate râurile cu balastierele lor…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult