Eveniment

IEUD: Un bărbat și un minor s-au răsturnat cu tractorul agricol

Ieri, 27 iulie, la ora 18.14, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Ieud.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 38 de ani din Ieud, în timp ce conducea un tractor agricol, fără a fi prevăzut cu cabină, a efectuat manevra de mers înapoi, iar din cauza diferenței de nivel de 0,90 m, se răstoarnă pe partea stângă.
În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului tractorului și a unui minor de 16 ani, care se afla pe aripa laterală a tractorului agricol.
La fața locului a fost prezent două echipaje SMURD și SAJ, care i-au transportat la spital pe ambii răniți în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

A încercat să sustragă combustibil din rezervorul unui utilaj

Ieri, 27 iulie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii orașului Săliștea de Sus și P.P.C Săcel, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.J. 186 din Săliștea de Sus, au observat într-o parcare, lângă un utilaj, un bărbat care scotea carburant din rezervorul utilajului.
La vederea echipajului de poliție bărbatul a fugit, dar polițiștii au procedat la urmărirea și prinderea acestuia după aproximativ 50 de metri.
În urma legitimării, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat de 58 de ani din Suceava.
Polițiștii au identificat lângă utilaj trei recipiente din plastic, având fiecare capacitatea de 20 de litri, precum și un furtun din cauciuc cu o lungime de aproximativ 1,5 metri, care avea unul dintre capete introdus în rezervorul utilajului. Unul din recipiente era plin, iar celelalte două erau goale.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER PE DJ 186: Femeie de 90 de ani, lovită mortal de o mașină

Redactie

#VISITMARAMUREȘ: Weekend cu evenimente ce nu trebuie ratate în Maramureș. Concert PUYA

Vasile Dale

Prejudiciu de 100.000 lei: Fostul primar al Sighetului, Ovidiu Nemeș, a fost trimis în judecată de DNA

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.