Eveniment

RUTIERE: Şofer băut urmărit în trafic de polițiștii Secției 3 Fărcașa

Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 3 Fărcașa, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control trafic rutier pe D.J. 108A, în localitatea Fărcașa, au observat un autoturism care circula cu viteză excesivă din direcția localității Sârbi spre localitatea Fărcașa.
Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar conducătorul auto a oprit într-o parcare, pornind spre o societate comercială aflată în zonă, dar polițiștii l-au somat și i-au cerut să se legitimeze, fiind vorba despre un bărbat de 49 de ani din Baia Mare.
Din cauza faptului că bărbatul emana halenă alcoolică și era incoerent în vorbire, polițiștii au încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, dar după mai multe încercări nereușite, acesta a refuzat să fie continuată testarea, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Medicală Fărcașa, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbat de 34 de ani condamnat la pedeapsa închisorii depistat de polițiști

Ieri, 29 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au depistat un bărbat de 34 de ani din Baia Mare, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de conducere unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. Acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an si 11 luni de închisoare.

Te-ar putea interesa si

NINSOAREA FACE RAVAGII IN MARAMURES: UN AUTOBUS CU CALATORI A AJUNS IN SANT PE DRUMUL JUDETEAN DIN CAVNIC (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EVENIMENTE RUTIERE: Bătrân lovit pe trecerea de pietoni, bărbat rănit după ce a căzut dintr-un tractor, beat şi fără permis la volan

Vasile Dale

Accident rutier cu o victima pe bulevardul Independentei din municipiu.

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.