BREAKING NEWSRecomandate

ALTERCAŢIE: Scandal în miez de noapte în centrul Băii Mari

Azi-noapte, la ora 03.00, polițiștii de ordine publică din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de o tânără de 19 ani despre faptul că în fața unei societăți comerciale din Piața Revoluției din municipiu are loc o altercație între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat doi tineri de 19 ani din Tămaia și Săbișa, care ar fi avut un conflict spontan cu cinci bărbați din Cavnic cu vârste cuprinse între 21 si 43 de ani.

În timpul altercației, fiind urmărit de cele cinci persoane, unul dintre tineri a intrat pe geamul societății comerciale cu scopul de a se adăposti.

Cele cinci persoane au distrus geamul societății comerciale și ar fi amenințat-o pe tânăra de 19 ani aflată în interior.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și distrugere.

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE: Se extinde scandalul la Scoala Gimnaziala Lucian Blaga din Baia Mare (INREGISTRARE AUDIO)

Vasile Dale

Reținuți pentru fals material în înscrisuri oficiale: Grupare infracțională din Baia Mare care elibera adeverințe false de teste P-CR Covid19. Prețul 200 lei

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Un bărbat de 31 de ani din Baia Sprie, după gratii pentru că şi-a bătut şi violat fosta parteneră de viaţă (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.