BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SIGHETU MARMAŢIEI: Doi tineri au furat în miez de noapte și fără nicio jenă haine de firmă puse la uscat în scara unui bloc (FOTO, VIDEO)

Ce se mai fură în zilele noastre? Absolut orice. Aceasta au demonstrat-o doi tineri (o fată și un băiat), care în noaptea zilei de 30/31 iulie a.c., s-au dus la furat de haine puse la uscat prin scările de blocuri sau puse pe sârmă la geamuri la parter.

Fapta lor a fost surprinsă însă de camerele de supraveghere instalate în scara 1 a blocului 23 din cartierul Unirii din municipiul Sighetu Marmației (vezi VIDEO la baza articolului).

Pe imaginile surprinse de camerele de filmat din scara blocului, observăm că la ora 2 noaptea o tânără, însoțită de un tânăr, pur și simplu își alege hainele de firmă dorite dintre cele puse la uscat. La modul în care operează, fără niciun semn de reținere sau frică, se pare că nu ar fi la prima abatere de acest gen. Aceasta alege hainele dorite și le plasează tânărului care o însoțește pentru a le ține. Între timp, tânăra fumează liniștită dintr-o țigară, de parcă activitatea prestată ar fi una normală.

Una dintre persoanele păgubite, care ne-a trimis și imaginile, a declarat pentru Sighet 247 că va depune plângere la Poliție pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și pentru a-și recupera paguba suferită. Acesteia i s-au furat câteva articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, toate de marcă, în sumă de peste 200 de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=c6Y2OgmF0qE

Sursa Sighet 247

Te-ar putea interesa si

DOTĂRI PENTRU CEI DIN LINIA ÎNTÂI: Echipamente de protecţie pentru DSP, Spitalul Judeţean, Ambulanţă şi ISU Maramureş

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / URMĂRIRE NEBUNĂ ÎN BAIA MARE – Șofer beat și fugar blocat în stradă de patru echipaje de poliție (actualizare)

Redactie

Material lemnos confiscat la Săpânţa, tânăr sancționat cu amendă de 5.000 de lei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.