Important

ACȚIUNE COMUNĂ A POLIŢIŞTILOR DIN MAI MULTE JUDEŢE: PREVENIREA ȘI COMBATEREA ÎNCĂLCĂRII NORMELOR DE CIRCULAȚIE PE DRUMURILE PUBLICE CU SCOPUL DE A PREVENI PRODUCEREA ACCIDENTELOR RUTIERE – FOTO

Astăzi, 02 august 2021, în intervalul orar 12:00 – 14:00, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava și Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sprijiniți și de polițiști de ordine publică, au participat la o acțiune comună pe raza județului Maramureș pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră și pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 224 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 15 permise de conducere, dintre care 4 pentru viteză, 2 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 5 pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajați în traversarea străzii şi 4 pentru alte abateri.

Totodată au fost reținute 8 certificate de înmatriculare.

Pentru deplasarea în condiții de siguranță, polițiștii vă recomandă:

  • Adaptaţi permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și de trafic!
  • Nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri riscante sau neregulamentare!
  • Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule!
  • Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice!
  • Folosiţi centura de siguranţă, vă poate salva viaţa în caz de accident!
  • Nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi!

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate!

Te-ar putea interesa si

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

Redactie

PREMIU SPECIAL PENTRU ”DRUMUL PATRIMONIULUI MUZEAL MARAMUREȘEAN”

Redactie

SLIMM: Toți angajații din învățământul preuniversitar, care în anul 2022 au desfășurat cel puțin o zi activitate în baza unui contract individual de muncă încheiat cu o unitate de învățământ trebuie să beneficieze de vouchere de vacanță

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.