BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: O femeie din Şomcuta Mare s-a plâns că a bătut-o poliţia. De fapt s-a bătut cu vecina

Un incident a avut loc azi pe Calea Mireşului din Şomcuta Mare, unde s-a produs un scandal între două vecine. A intervenit poliţia, un a dintre femei fiind amendată din cauză că a refuzat să se legitimeze.

La o oră după incident femeia amendată (mamă a doi copii de 5 şi 6 ani şi cu grave afecţiuni medicale) a sunat din nou la 112 şi a cerut un echipaj medical spunând că a bătut-o un echipaj al poliţiei din Şomcuta. Femeie a fost transportată la spital.

Ce spune poliţia

Azi, 02 august, la ora 11.23, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui scandal pe strada Mureșului.

La fața locului polițiștii au identificat două femei de 27 respectiv 28 de ani din Șomcuta Mare.

În urma urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că cele între cele două persoane a existat o ceartă, sens în care s-a procedat la legitimarea lor în vederea stabilirii identității.
Persoana reclamată a refuzat sa se legitimeze.

Femeia a fost sancționată contravenţional conform Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare și provocare de scandal.

Având în vedere faptul că la fața locului s-a strâns un număr mare de persoane, pentru a preveni comiterea de fapte antisociale, a fost solicitat în sprijin un echipaj de intervenție rapida din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV NEWS HOUR WITH CNN – Baia Mare, orașul care a ajuns de râsul EUROPEI în AJUNUL CRĂCIUNULUI

Vasile Dale

FOTO: DE SEZON – Accidente rutiere în Bârsana și Baia Sprie (actualizare)

Vasile Dale

FOTO DOCUMENT: ABUZ ÎN SERVICIU? Primarul Mătieș a condiționat eliberarea unor acte cu o declarație notarială că vor recunoaște existența unui drum de acces spre cimitirul din Stejera

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.