Eveniment

RUTIERE: Şoferii băuţi, pericol pe drumurile din judeţ

Azi-noapte, la ora 00.05, polițiștii din Sighetu Marmației au oprit un autoturism pentru control condus pe D.N. 18 – comuna Vadu Izei.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 40 de ani din Călinești, care nu deține permis de conducere.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Sighetu Marmației unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
Piesa de rezistență pentru o bună desfășurare a traficului rutier este persoana aflată între scaun și volan, iar scopul acesteia e de a duce în siguranță la destinație persoanele aflate în autoturism.
Nu consumați băuturi alcoolice sau alte substanțe care vă pot afecta abilitățile de a conduce autovehicule.

*****

Azi-noapte, la ora 03.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe strada Bogdan Vodă din municipiu, intersecția cu sens giratoriu din dreptul Detașamentului de Pompieri.
La fața locului, polițiștii au identificat conducătorii auto de 21 respectiv 34 de ani, a două autoturisme care au intrat în coliziune.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul tânărului de 21 de ani și de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt conducător auto.

Bărbatul de 34 de ani, a fost condus la Spitalul Sighetu Marmației unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

*****

Sâmbătă seara, 31 iulie a.c., la ora 20.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe Aleea Filaturii din Baia Mare.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 28 de ani din Tăuţii Măgherăuş a condus un autoturism, iar la un moment dat, nu s-a asigurat suficient la efectuarea manevrei de mers înapoi, moment în care a acroșat trei autoturisme care se aflau parcate regulamentar.
În urma accidentului rutier a rezultat avarierea celor patru autovehicule implicate în eveniment.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Depistat de polițiști în timp ce conducea cu o alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără permis de conducere

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Absurdul absurdului în Poliția Locală Baia Mare – Pentru că iarna ținea florile pe holul comun al blocului, o băimăreancă a fost amendată de polițiștii locali ai lui Ghițucă

Vasile Dale

CAZ ŞOCANT: Un polițist lovit violent la nivelul capului, în comunitatea de romi Ponorâta – ACTUALIZARE

Redactie

RUTIERE DE 1 MARTIE: Accident rutier cu victimă în Buciumi, coliziuni la Onceşti şi Baia Mare, dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.