Maramuresul Istoric

FOTO: Acțiune a polițiștilor sigheteni împotriva celor care parchează în locuri interzise stânjenind sau blocând circulația


În data de 2 august a.c. polițiștii sigheteni, asistați de echipaje ale Poliției locale, au desfășurat o acțiune pe linie de circulație rutieră, vizând în special pe șoferii care își staționează mașinile în locuri interzise, stânjenind sau chiar blocând circulația.

Din păcate, în mun. Sighet locurile de parcare în zonele centrale sunt foarte puține, iar numărul de mașini este tot mai mare. Negăsirea unui loc de parcare nu constituie însă scuză pentru șoferi să parcheze mașinile pe unde apucă, blocând căi de acces sau stânjenind circulația.


În urma acțiunii s-au aplicat 18 sancțiuni contravenționale privind oprirea / staționarea autovehiculelor în zone unde acest lucru este interzis.Spre exemplu, așa cum se poate observa în pozele de mai sus, o zonă în care tot timpul se oprește / staționează neregulamentar este Piața 1 Decembrie 1918, vizavi de CEC Bank. Mașinile oprite aiurea (deși indicatoarele rutiere arată clar că acest lucru este interzis) stânjenesc grav circulația rutieră.

În Sighet, din păcate, peste tot găsim astfel de zone în care anumiți conducători auto sunt dezinteresați de ceilalți participanți la trafic și își lasă mașinile pe unde apucă.

Sursa Sighet 247

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE LA RUSCOVA: Pentru că îi era foame iar ea trebuia să bea, o mamă și-a bătut crunt fiica de 9 ani. Un tată și-a bătut fiul din cauza alcoolului si a problemelor financiare

Redactie

ATENŢIE, ŞOFERI! Pe sectoarele de drumuri publice din județ se circulă în condiții de iarnă

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident rutier la Vişeu de Sus, mai multe victime

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult