Important

CEREMONIAL: Avansare în grad şi trecere în rezervă la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş

Astăzi, 2 august a.c., începând cu ora 08.30, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, a avut loc un ceremonial prilejuit de avansarea în grad, la termen, a jandarmilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul acestei instituţii.
Cu această ocazie, pe platoul din incinta unităţii, s-a prezentat onorul şi s-a întonat Imnului Naţional al României. În continuare, adjunctul Inspectorului şef, domnul colonel Tălpășan Ioan a dat citire Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş pentru înaintarea în grad a 2 ofiţeri şi 80 subofiţeri, prilej cu care a înmânat noile grade. În conformitate cu legea nr. 80 din 11 iulie 1995 privind statutul cadrelor militare, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar.
Tot în acelaşi cadru festiv s-au desfăşurat și activitățile de trecere în rezervă a colegului nostru plt.adj.șef Vakon Attila, care a fost apreciat pozitiv pentru întreaga lui activitate profesională.
Adjunctul Inspectorului şef a mulţumit personalului avansat în gradul următor, pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute, i-a felicitat şi le-a urat mult succes în activitate totodată urându-i pensie îndelungată colegului nostru care astăzi a decis ca după o carieră onorabilă să predea ştafeta celor mai tineri.

Te-ar putea interesa si

AŢI VĂZUT-O? O minoră din Satu Mare a dispărut în 25 septembrie

Redactie

COMBATEREA ILEGALITĂŢILOR: Controale în piețe și la unitățile turistice

Redactie

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ: Prima tabără destinată copiilor cu diabet și părinților acestora

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.