Important

Ofițerul patruped TEBA în tabără la Cavnic

E perioada vacanței, taberele sunt în toi, iar polițiștii sunt alături de copii cu măsuri preventive pentru siguranța lor.
Astfel ieri, polițiștii de prevenire și cei de la Grupa canină au fost în mijlocul copiilor din tabăra organizată de Centrul Cultural „Pintea Viteazul” Cavnic, care l-au așteptat cu sufletul la gură pe ofițerul patruped Teba pentru a interacționa cu el și pentru a imortaliza momentul printr-o fotografie.
Polițiștii de prevenire au stat cu copiii la o poveste ca în vacanță, vorbindu-le despre siguranța în mediul online și pe stradă, despre modalitățile prin care pot evita victimizarea în timp ce navighează pe internet și când circulă pe stradă.
Într-un cadru nonformal și nepresați de timp și lecții, copiii au fost deschiși, sinceri și au dat frâu liber întrebărilor și curiozităților lor, precum și exprimării situațiilor infracționale cu care ei au avut tangență.
La activitățile realizate de polițiști au participat peste 60 de copii de diferite vârste, de la grupa pregătitoare până la liceu.
După o perioadă lungă de activități online, copiii au pus deoparte telefoanele, calculatoarele și tabletele și și-au exprimat dorința de a petrece timp și a socializa cu alți copii în tabără.
Felicitări organizatorilor și copiilor pentru că au ales alternativa sănătoasă de a-și petrece o parte din vacanță.

Te-ar putea interesa si

PREVENŢIE: Activităţi desfăşurate de jandarmi şi poliţişti la mai multe instituții de învățământ

Redactie

Ionel Bogdan: Am semnat contractul de finanțare pentru proiectul de reabilitare a 12 gospodării din satul Breb

Redactie

CARITABIL: „Ajutăm un copil prin mişcare!”, competiţie pentru sprijinul fetiţei care a suferit arsuri în explozia de la Botiza

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.