BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO – Yasmina a murit în mașina condusă de iubitul ei, noaptea trecută, pe un drum din Borșa. Ceilalți trei răniți au fost transferați la Spitalul din Baia Mare – actualizare

Yasmina, fata de 14 ani care a murit în accidentul din Borșa era din localitatea Moisei, județul Maramureș, și ar fi împlinit 15 ani peste câteva zile. Copila era în mașină cu iubitul ei, un tânăr de 20 de ani, nepot al unui cunoscut borșean, salvamontist, care a murit la rândul său într-un accident teribil la Moisei, la sfârșitul anului 2020.

Accidentul s-a produs noaptea trecută, în Borșa, când iubitul fetei, care se afla la volanul unui BMW seria 7, ar fi intrat într-o depășire și a pierdut controlul direcției, lovindu-se violent de un alt BMW condus de un tânăr de 28 de ani din Berbești, potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac.

Trei persoane din BMW-ul seria 7 au fost rănite în impact și le-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, pentru una dintre victime, fata de 14 ani, manevrele nu au avut niciun rezultat, fiind declarat decesul.

Cealaltă fată, de 16 ani, este în stare foarte gravă la ATI

Celelalte două victime, o fată de 16 ani și un tânăr în vârstă de 24 ani, au fost transportate la Spitalul din Borșa. Ulterior, vineri dimineață, medicii au decis că cei doi pasageri răniți grav în accidentul de la Borșa să fie transferați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Fata de 16 ani e în stare foarte gravă, însă amândoi sunt pe secția ATI.

La spital la Baia Mare e și șoferul de 20 de ani, iubitul Yasminei, în stare stabilă.

Șoferul care a provocat accidentul mortal de la Borșa era nepotul unui fost interlop

Șoferul BMW-ului care ar fi provocat accidentul de la Borșa era nepotul Mircea Botezan, un cunoscut borșean, salvamontist, care a murit la rândul său într-un accident teribil la Moisei, la sfârșitul lui 2020.

Atunci, bărbatul a murit pe loc după ce s-a izbit cu mașina într-un gard de beton. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul făcea legea în Borșa, fiind unul dintre cei mai de temut interlopi din zonă. (Sursa informațiilor Observator Antena 1.ro)

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI VIDEO DE LA ACCIDENT.

CITEȘTE ȘI:

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 05 august, la ora 21.42, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier grav pe D.N.18.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani din Borșa, având direcția de deplasare dinspre Borșa înspre Moisei, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 28 de ani din Berbești.

În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borșa, pasageră pe locul din dreapta față a unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16 respectiv 24 de ani, aflați și ei în calitate de pasageri în același autoturism.

Totodată a fost rănit ușor și șoferul de 28 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Beneficiile surprinzătoare ale acvariilor asupra sănătății și dispoziției noastre

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii și ambulanțierii băimăreni în misiune contracronometru de salvare a unei adolescente în cartierul Hatvan

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ACCIDENT GRAV LA SIGHET: A lovit o mașina, a agresat o victimă, apoi a fugit de la fața locului. A fost prins de polițiștii de frontieră și era beat criță (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Mo august 6, 2021 at 8:44 pm

ce-i mai place xxx sa priveasca moartea…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.