BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT: S-a răsturnat cu tractorul într-o pădure de lângă Strâmtura. Elicopterul SMURD a preluat victima

Un grav accident de circulație s-a petrecut astăzi în jurul orei 16.00 într-o zonă greu accesibilă din imediata apropiere a localității Strâmtura.

Din primele informații se pare că un bărbat în vârstă de 53 de ani s-a răsturnat cu tractorul într-o pădure. Acesta a fost trav rănit. Spre locul accidentului s-au deplasat echipajul EPA de la Bogdan Vodă. Aceștia au fost nevoiți să lase ambulanța și să meargă pe jos spre locul accidentului.

Cum elicopterul SMURD era în zona Borșa căutând o femeie în vârstă de 87 de ani dispărută de aproape două zile a fost trimis în zonă. Aceștia au preluat victima și au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare gravă.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 07 august, ora 16:13, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Bogdan Vodă, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un bărbat s-a răsturnat cu un tractor în locul numit Dosul Văii Luncii, de pe raza comunei Strâmtura.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 53 ani din Strâmtura, în timp ce conducea un utilaj agricol pe un drum forestier, din cauza înclinației solului, a pierdut controlul autovehicului și s-a răsturnat.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind transportat de un elicopter SMURD la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează căutări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Fiica preotului din Moisei (18 ani) s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Mesajul de adio publicat pe Instagram (actualizare)

Vasile Dale

DN 19: Coliziune între un camion şi un autoturism, la Dorolţ (FOTO)

Vasile Dale

INCONŞTIENŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE / ACTUALIZARE: Un minor a fost filmat la volanul unei mașini de teren. Imaginile, postate pe Facebook. Poliţiştii s-au sezizat din oficiu şi au demarat cercetările (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.