BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Șoferul BMW-ului care a ucis o tânără și l-a rănit grav pe iubitul acesteia într-o stație de autobuz din Baia Mare rămâne în arest preventiv. Procurorii l-au trimis în judecată

Scurt rezumat

Magistrații de la Judecătoria Baia Mare au menținut măsura arestării preventive luată față de șoferul autoturismului BMW care în data de 3 iulie 2021 a provocat un grav accident de circulație pe bd Decebal din Baia Mare, în zona VIVO Mall. Atunci, un tânăr în vârstă de 20 ani, aflat la volanul unui autoturism BMW a intrat în stația de autobuz, unde i-a surprins și accident grav pe doi tineri. Fata a decedat ulterior la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, iar tânărul (concubinul fetei decedate) a fost dus în stare gravă la aceeași unitate medicală. Ulterior acesta a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior. Inițial magistrații de la Judecătoria Baia Mare au decis cercetarea șoferului în libertate. Procurorii au făcut recurs iar judecătorii Tribunalului Maramureș a decis arestarea preventivă a acestuia. În tot acest timp, zeci de băimăreni au protestat în tăcere în fața Palatului de Justiție din Baia Mare.

Ce spune Instanța în 5 august 2021. Decizia NU este definitivă



Tip solutie: respinge cererea. Solutia pe scurt: În temeiul art. 348 Cod procedură penală, raportat la art. 207, alin. 2 şi 4 Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul ONACI VLAD – FLORIN, măsură dispusă prin Încheierea penală nr. 49/CDL/09.07.2021 a Tribunalului Maramureş, în baza căreia s-a emis mandatul de arestare preventivă nr. 25/UP/09.07.2021, pe care o menţine pentru următoarele 30 de zile.

Respinge cererile de revocare, respectiv de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura preventivă a controlului judiciar, în principal, respectiv cu măsura arestului la domiciliu, în subsidiar, formulate de inculpat, prin apărător. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 05.08.2021.

Pe de altă parte trebuie să mai spunem și faptul că în data de 30 iulie 2021, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare l-au trimis în judecată pe tânărul în vârstă de 20 ani. Cazul se va judeca pe fond la Judecătoria Baia Mare. În acest moment este în cameră preliminară

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: ”Franțuzii” s-au oprit cu mașina-n șanț la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

EXCLUSIV: Elev de clasa a VIII-a de la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus lovit cu pumnii și picioarele în curtea unității de învățământ dar și în toaletă (actualizare 5)

Vasile Dale

FOTBAL ÎN SALĂ: Cupa SCORPIONII, ediția 2023 la Șomcuta Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult