BREAKING NEWSEveniment

CE SE MAI FURĂ ÎN BAIA MARE: 10 căței din rasa metis au fost furați dintr-un adăpost de animale

Azi, 08 august, la ora 10.41, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-un adăpost de câini din municipiu, au dispărut mai mulți câini din rasa metiș.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 07/08 august, persoane necunoscute, au pătruns în curtea adăpostului, iar din țarcuri ar fi sustras 10 căței de talie mică.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și continuă verificările în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: De 15 ani locuitorii unei străzi din Petrova sunt îngropați în noroaie. ”Consătenii mei au dreptate, dar nu stă numai în neputința mea de a face ceva” – spune primarul

Vasile Dale

Nouă înşelătorie pe WhatsApp în România. Avertismentul DNSC: „Obiectivul principal este să provoace curiozitatea utilizatorului”

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE PE DRUMURILE JUDEŢULUI: La volanul unui autoturism neînmatriculat şi fără permis. Alţi doi şoferi prinşi băuţi la Sighet şi Strâmtura

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.