BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile șocante ale accidentului mortal din Tămaia

O camera de supraveghere a filmat teribilul accident produs ieri dupa amiaza pe DJ193 la Tamaia.

Pe imagini se vede clar cum autoturismul a efectuat o manevra de depasire a unui autoturism, apoi a autoutilitarei. Numai ca soferul acesteia, un barbat de 44 ani nu s-a asigurat suficient, si a efectuat viraj la stanga. Impactul violent lateral nu a mai putut fi evitat.

Victima incarcerata a fost scoasa din autoutilitara si a fost transportata la spital, unde a decedat.


Citeste si:

Te-ar putea interesa si

DEPISTAT ÎN TRAFIC: Şofer drogat, oprit pentru verificări pe Bd. Republicii din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Imagini de coșmar la Borșa. Impact violent între două mașini. Două victime, una încarcerată (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO: Sute de copii în Centrul Vechi, Ziua Poliției Române

Redactie

2 mesaje

Mihai august 8, 2021 at 1:45 pm

Minim 120km avea BMW-ul, imposibil sa vadă intenția de schimbare a directiei a victimei! Primii vinovați sunt părinții inconștienți ce-și cred copiii șoferi de BMW la 20 de ani.

Raspunde
Bencsik Alexandru august 8, 2021 at 6:43 pm

Cazul tipic al depasirilor multiple, cand te asiguri din timp si vezi o masina in spate, semnalizezi, vezi ca masina din spate a inteles si chiar incetineste, dar apare un bizon din spate, obisnuit cu depasiri de coloane in viteza cat mai mare, pentru a trece pa langa cat mai multi. El crede ca ceilalti stau mereu cuminti pe dreapat sa aiba el liber la trecere. El are toate sansele sa nu observe ca semnalizezi deja de peste 50 de m, tu fiind cuminte in coloana, ca el fixeaza doar golul din fata fiind atent daca apare ceva pe contrasens, tu nu te estepti sa treaca pe neasteptate supersonicul pe langa tine( fare lumini si sirena de avertizare) si nenorocirea e asigurata.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.