BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Foto: Audi facut praf lângă Autogara din Baia Mare. În mașină erau mai mulți tineri beți

Un accident de circulație s-a produs la primele ore ale diminetii de astazi pe str Garii din Baia Mare, în zona Autogării.

Din primele informatii reiese ca soferul unui autoturism Audi a pierdut controlul volanului cel mai probabil din cauza vitezei si s-a izbit de un stalp.

La fata locului politistii au gasit mai multi tineri aflati sub influenta bauturilor alcoolice. Aceatia venisera in concediu în România din strainatate.

Cercetarile urmeaza sa stabileasca exact cine era la volan in momentul producerii accidentului.

Actualizare

Politistii au identificat la fata locului doua persoane, printre care si proprietarul autoturismului Audi A5, un barbat din Cernești. Acesta a fost testat, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat. Audiati fiind cei doi nu au spus cine a fost la volan.

in actualizare

Te-ar putea interesa si

SCRISOARE DESCHISA: IN ATENTIE MINISTRULUI ECONOMIEI, MARAMURESEANUL GHEROGHE SIMON

Vasile Dale

Dle președinte Ionel Bogdan, unde sunt banii pe care i-ați anunțat cu surle și trâmbițe în 2 februarie 2023 pentru realizarea marelui proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Doi câini de luptă ai unei firme de pază din Baia Mare au sfâșiat un câine și au sărit să atace mai multe persoane

Vasile Dale

2 mesaje

mo august 8, 2021 at 1:11 pm

Ii fain la orash..

Raspunde
Nelu august 9, 2021 at 1:54 am

Au facut loc de damigeana.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.