BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

CA-N JUNGLĂ LA SIGHET – Cu toate că există toaletă publică în parcul „Grădina Morii”, mulți cetățeni își fac nevoile pe malul Izei

Cu toate că Primăria Sighet a redeschis în urmă cu câteva săptămâni toaleta publică din parcul „Grădina Morii”, există cetățeni care pur și simplu refuză să o folosească și aleg în schimb să își facă nevoile în parc printre copaci sau pe malul râului Iza.

Nu de puține ori se întâmplă să te plimbi pe lângă malul răului Iza și să calci în… noroc!

Este și cazul bărbatului din fotografia de mai sus care pur și simplu și-a dat jos pantalonii și a refulat pe marginea râului, ducând la creșterea cotelor apelor Izei și, implicit, în câteva săptămâni a cotelor apelor Dunării. Păcat că la Radio România nu se mai anunță cotele apelor, că ar fi alertă de cod roșu de.. putoare!

Pe perioada desfășurării Festivalului de folk „Floare de colț”, pe lângă toaleta publică existentă, s-au amplasat mai multe toalete ecologice. Degeaba, pentru că mulți tot pe malul Izei s-au ușurat.

Așadar, dragi sigheteni, nu lipsa de toalete publice se pare că este problema pentru unii, ci lipsa de bun simț!

Sursa: Sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un avion cu incendiu la trenul de aterizare a aterizat la Cluj-Napoca. Printre pasagerii evacuați sunt şi maramureşeni

Redactie

LIVE ÎNAINTE DE MOARTE: Șoferița ce și-a ucis nepoata a fost filmată la volan cu sticla de bere și fără centură (foto/video)

Vasile Dale

Galerie foto: Podul jucăriilor dintre România și Ucraina, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.