BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: SIGHET – Biciclist accidentat de un autoturism. Conducătorul auto a fugit de la fața locului, fiind căutat de poliție

Un bătrân în vârstă de 74 de ani a sunat la ora 12:11 la Serviciul unic de urgențe 112, anunțând că în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Tepliței din Sighetu Marmației a fost accidentat de către un autoturism. Totodată acesta a mai anunțat că șoferul autoturismului nici măcar nu a oprit și și-a continuat drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de rutieră din cadrul Poliției mun. Sighetu Marmației, asistat de către un polițist local. Sosit la fața locului, echipajul de Poliție l-a identificat pe biciclistul în cauză, care prezenta mici escoriații pe suprața corpului, iar bicicleta era căzută pe marginea drumului.

Bătrânul biciclist a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. După ce a fost dus de către echipajul de Poliție la Spitalul mun. Sighetu Marmației pentru a i se preleva probe de sânge, bătrânul biciclist a fost audiat la sediul Poliției Sighetu Marmației cu privire la cele petrecute. Din păcate, biciclistul nu a putut furniza prea multe detalii cu privire la autoturismul care l-ar fi acroșat în mers.

Polițiștii au deschis dosar penal cu autor necunoscut pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără acordul Poliției, încercându-se totodată identificarea autorului accidentului. Dacă polițiștii îl vor găsi pe făptaș, rămâne de văzut.

Sursa: Sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un tânăr din Săpânța a fost bătut crunt în fața unui supermaket din Sighetu Marmației. Motivul este halucinant. Presupusul agresor are altă variantă (actualizare)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Consilierii locali au ales viceprimarul în persoana Danielei Onița Ivașcu. Au existat trei propuneri

Redactie

Arestat: Fostul sef al Politiei Rutiere Sighet rezolva accidente rutiere pentru 1.100 euro

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.