Imagini greu de urmarit la Borșa în centrul orașului! Trei pietoni (doi barbati si o femeie) s-au angajat in traversarea regulamentara a strazi prin loc marcat si semnalizat corespunzator.

O șoferita nu le-a acordat prioritate de trecere si i-a lovit in plin. Pietonii au fost aruncati pe carosabil.

La fata locului intervin echipaje ale politiei si ambulante.

Doi dintre ei, o femeie in varsta de 50 ani si fiul acesteia de 28 ani, ambii din judetul Neamt, au fost transportati la Spitalul Orasenesc Borsa. Al treilea a suferit leziuni minore.

Șoferița in varsta de 54 ani din Vișeu de Jos a fost testată rezultatul fiind negativ. Aceasta obținuse recent permisul de conducere!

Femeia a încurcat pedalele, după accident

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se mai poate vedea cum, imediat după impact, în timp ce pietonii abia se ridicau de jos, femeia aflată la volan a încercat să plece.

Pietonii loviţi au trecut prin mari emoţii, fiind încă în faţa maşinii, însă aceasta în cele din urmă s-a oprit. Femeia spune că nu a vrut să fugă, ci a încurcat pedalele. De altfel, ea are permis de conducere din septembrie 2020.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

7 COMENTARII

  1. Asta nu-i nimic domnule Vasile Dale ,în curînd se va întâmpla un accident în zona valcinet înspre gara Borșei, deoarece avem o trecere de pietoni ilegală marca CNIR ,primăria orașului Borsa nu a recepționat această lucrare deoarece este o TRECERE DE PIETONI SUB PANTĂ!!
    Ceea ce este mai interesant este :copii care coboară de pe strada torentului (valcinet), majoritatea merg la școală în sus și nu la școală în gară în jos, deci un copil trebuie să meargă 100 metri la trecerea de pietoni în jos ,ca mai apoi să revină în sus o 100 metri pentru a se urca in mașina scoli , este de Noaptea minții!!!
    Asta nu e tot ,eu însumi era să fiu tamponat de 2 ori , fac apel la un polițist sa meargă în civil și să treacă pe această trecere de pietoni , va asigur că mașinile care vin dinspre orașul Borsa, vin cu viteza enorm de mare ,iar dacă încearcă să de-a prioritate ,riscă să fie lovit din spate de ceilalți vitezomanii care vin din spate, din 10 mașini la trecere oprește 1 ,voi reveni la redacția dumneavoastră cu imagini video , pe lîngă această trecere ,mai avem o altă trecere de pietoni din dreptul poștei Române ,care a fost mutată în fața unui supermarket, se putea utiliza trecerea de pietoni de la liceu ,dacă se mută mai în sus cu 20 metri, oameni cînd vine pensia își riscă viața printre mașini pentru a trece din piata la poștă!!
    Revenind la trecerea de pietoni de la valcineț, legea codului rutier prevede sa am vizibilitate atît din partea stângă cît și din partea dreaptă!!!

  2. Nu-si poate femeia verifica mesajele cu noua reteta pe telefon ca hop, o trecere de pietoni.. sau poate verifica AWB-ul la urmatorul transport de tigari :))

  3. v-am trimis pe [email protected] ,văd ca este ok , in video se vede clar cum nu oprește nimeni la trecerea de pietoni zona valcineț Borsa , v-am demonstrat cu imagini surprinse la fața locului, sper să puneți în actualizare aici sau cum doriț,și CNAIR să raspundă,vă mulțumesc!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.