BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat și-a făcut nevoile în imediata apropiere a PTF Sighetu Marmației / Solotvino. Filmat fiind omul l-a înjurat și ”alergat” pe un tânăr. Acesta a fost salvat de poliție

Imagini incredibile ne-au sosit din municipiul Sighetu Marmației. Acolo, la doar doi pași de Punctul de Trecere al Frontierei dintre România și Ucraina un bărbat nu s-a mai putut abține și și-a dat pantaloni jos pentru a-și satisface  nevoile. Și nu oricum, ci în văzul tuturor lângă poarta unei gospodării.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani care era pe trotuarul opus l-a văzut și a început să îl filmeze. Omul cu pantalonii în vine a început imediat să îi adreseze injurii și cuvinte obscente. Nu s-a mulțumit cu atât. A pus mâna pe pietre pe care le-a aruncat spre tânăr. Ba chiar l-a alergat câțiva zeci de metri.

Norocul tânărului a fost un echipaj al Poliției Sighetu Marmației aflat în patrulare. Polițiștii au oprit și au aflat întreaga poveste. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost sancționat contravențional pentru adresare de injurii conform Legii 61/1991 republicată cu suma de 1.000 de lei.

Ce spune tânărul

”Mergeam pe troatuar pe strada de la vama, acolo unde parcheaza toată lumea masinile chiar daca e interzis. La un moment dat am observat un om care isi facea nevoile ziua in amiaza mare pe trotuar sprijinindu-se de gardul unei case. Am scos telefonul si am filmat fara a intentiona vreodata sa il postez undeva. M-a gandeam ca poate se opreste si că realizeza ce face, dar ce a urma m-a lasat cu gura cascata.

Omul si-a ridicat pantaloni si a inceput sa vina catre noi nervos foc adresand jigniri si amenintari. Eu și un amic de-al meu ne-am continuat drumul fara sa îl bagam in seama. Dupa cateva minuta in care am si uitat de el cand am ajuns la bariera a aparut silentios si a sarit in fata noastra pe trotuar dintr-o duba. A fost ca in filme. S-a dat jos din masina turbat. Eu am fugit dar acesta m-a urmarit, neputand sa tina pasul pentru ca era plinuț. Văzând asta a luat o piatra si a incercat sa ma loveasca. Nu a avut curaj pentru că eram în preajma unor mașini parcate. Exact in acel moment a aparut o masina de politie care a oprit și a actionat imediat!

Scandalagiul a fost amendat 1.000 lei pentru amenintare dupa care a fost condus la sectie pentru a fi testat pentru alcool. Nu am depus nicio plangere impotriva lui. Eu îii doresc numai bine și sper ca în viitor să nu mai facă așa ceva. Așa ca aveti grija cei care aveti tupeul sa filmati pentru ca s-ar putea sa ajungeti batuti” ne-a scris cititorul nostru.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Europarlamentar Daniel Buda, președintele PNL Cluj: „Moment istoric pentru Cluj-Napoca: semnarea contractului pentru metroul Clujului!”

Vasile Dale

VIDEO: A venit DRUSAL-ul doar că în loc să îl ridice muncitorii au împrăștiat gunoiul pe stradă

Vasile Dale

NĂNEŞTI: Tânăr din Bârsana, băut, fără permis, cu un ATV neînmatriculat s-a izbit de un gard şi de un stâlp

Redactie

2 mesaje

Alex august 11, 2021 at 7:52 am

Apoi daca nu e in stare orasul sa faca cateva toalete publice asta este. Si eu as prefera sa fac langa un gard decat in pantaloni :))))

Raspunde
mo august 11, 2021 at 8:35 am

Aha, deci pentru cacat in „locuri neamaenajate”(publice) nu este nicio sanctiune?
Cat despre prezenta echipajului de politie… astia nu fac parte din grupul mafiotilor din sectia respectiva de politie sau cum de erau la munca in teren?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.