BREAKING NEWSEvenimentImportantNationalRecomandate

Stațiunea din nordul țării care a devenit un must-have al sezonului. Se apropie de 200.000 de turiști

Lucrurile se schimbă de la un sezon la altul și ceea ce până mai ieri era ceva trecut cu vederea, astăzi poate deveni o modă pentru toată lumea. Este și cazul Stațiunii Turistice Tășnad, care a devenit anul acesta poate cea mai căutate stațiune turistică din nordul țării.

Cererea mare pentru această destinație de vacanță este demonstrată de numărul de turiști care i-au trecut pragul de la deschiderea sezonului estival până în prezent, acesta ridicându-se la aproximativ 200.000. Iar recordurile nu se opresc aici, pentru că s-a înregistrat si cel mai lung abonament de intrări emis de această stațiune, care a depășit 15 zile.

TURIȘTII  GĂSESC LA TĂȘNAD TOT MAI MULTE ATRACȚII


Creșterea interesului pentru Ștrandul Termal Tășnad nu este întâmplătoare , asta pentru că în acest an această destinație a bifat mai multe puncte în ceea ce înseamnă dezvoltarea cu scopul de atragere de turiști. Pe lângă apa termală cu efecte terapeutice, care este principala atracție, există multe alte noutăți față de anii trecuți care satisfac turiștii.

Dansul în apă și ședințele de hidrokinetoterapie care se desfășoară gratuit sunt momentele antrenante ale fiecărei zile la ștrand, la care turiștii răspund pozitiv cu mult entuziasm. La acestea se adaugă posibilitatea de a se bucura de un masaj de relaxare contra-cost. De asemenea zona de umbrele care asigură umbră pe tot parcursul zilei, dar și sezlongurile de închiriat la prețuri modice sunt alte noutăți care i-au făcut pe turiștii din acest an să aibă cuvinte de laudă la adresa acestei stațiuni.

LOCUL POTRIVIT PENTRU TOATE VÂRSTELE

Dacă până nu de mult Ștrandul Tășnad era privit ca o destinație de concediu pentru cei trecuți de prima tinerețe, care îl căutau pentru efectele terapeutice ale apei termale, în acest an se poate observa o scădere a mediei de vârstă a turiștilor, asta pentru că cei tineri au tot mai multe activități la dispoziței.

Bazinul cu apă rece este cea mai importantă atracție pentru ei, care se completează cu terenurile multifuncționale de sport, tenis și fotbal dar și cu spațiile de joacă pentru copii, care reprezintă bucuria familiilor cu copii mici care astfel pot să își umple timpul și altfel decât în bazine.

Dat fiind faptul că bălăceala în apă termală este o plăcere chiar și atunci când afară nu mai este caniculă, ștrandul din Tășnad reprezintă o atracție pentru toată lumea până târziu în luna septembrie, astfel că dacă nu ai avut parte de un concediu în acest an sau îți mai dorești o relaxare după vacanță, poți să rezervi de pe acum o cameră la una din locațiile de cazare din jurul ștrandului pentru luna septembrie și să petreci câteva zile relaxante la ștrand.

Te-ar putea interesa si

ZIUA PORŢILOR DESCHISE: Meseria de arheolog dezvăluită copiilor pe şantierul de la Oarţa de Sus-Măgura

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Pentru binele românilor este imperios ca acest guvern incompetent, în frunte cu penalul și țeparul Cîțu, să plece de la conducerea țării!”

Vasile Dale

ACCIDENT – Impact violent între Rogoz și Târgu Lăpuș. O femeie rănită (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult