ImportantNational

LA MUZEUL SATULUI: ”BUN DE MARAMUREȘ” de Sfântă Mărie

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Primăria Municipiului Baia Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș, Asociația ”Bun de Maramureș” și Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” vă invită la a VI-a ediție a Târgului ”Bun de Maramureș” de Sfântă Mărie.

Ca de fiecare dată, gazda primitoare va fi Muzeul Satului din Baia Mare, iar evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, respectiv 13 – 15 august 2021. La acest târg vor participa meșteri populari și producători tradiționali din întreg județul Maramureș.

În această perioadă sunteți invitați cu mic, cu mare la atelierele dedicate copiilor, precum și la un concert de pricesne susținut de artiștii Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”,  care va avea loc în data de 15 august 2021, începând cu ora 15:00.



Vă așteptăm cu drag!

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

Alături de o echipa dedicată și capabilă, vom reuși – Ancuța-Rafila Cupșa-Manlup – Candidat la Camera Deputaților din partea Partidului PRO România

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: Luna martie este dedicată conștientizării endometriozei

Redactie

FOTO: Incendiu pe str. V. Lucaciu. Au luat foc deşeuri lemnoase

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult