BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – TRAGEDIE LA CAVNIC: Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat de sora lui într-o anexă a locuinței

Caz cutremurător la Cavnic. Un adolescent în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat de sora lui. Aceasta a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor. Echipajul SMURD a făcut tot posibilul pentru a-l resuscita, din păcate toate manevrele au fost în zadar. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care copilul și-a luat viața. Localnicii vorbesc despre faptul că acesta ar fi fost părăsit de iubită. Numai că oficial autoritățile nu confirmă aceste zvonuri care circulă în micuțul oraș minier maramureșean.

Ce spune IPJ Maramureș

”Ieri, 12 august la ora 15:14, polițiștii din Cavnic, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, un copil de 13 ani din oraș, a fost găsit spânzurat, într-o anexă a locuinței de domiciliu. La fața locului, a fost identificată apelanta și un echipaj SMURD care efectua manevre de resuscitare a victimei. În urma efectuării manevrelor de resuscitare, din păcate, a fost declarat decesul minorului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă” a declarat pentru www.vasiledale.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Troiţă înălţată în memoria pădurarului Liviu Pop, ucis în urmă cu un an

Redactie

DECIZIE CLSU BAIA MARE: Se suspenda cursurile şcolare pentru două zile

Vasile Dale

IARNA IN MARAMURES: DRUMARII DESZAPEZESC, SOFERII INJURA PRINTRE DINTI. ACCIDENT LA ARDUSAT, CONTROALE LA URCARE IN ZONA MONTANA (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.