BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

NENOROCIRE LA DESEȘTI: Un bărbat a fost călcat de un tractor. A murit pe loc (ACTUALIZARE)

O altă tragedie s-a produs în această seară pe raza localității Desești, județ Maramureș. Din primele informații se pare că un bărbat în vârstă de 41 ani a murit după ce a fost calcat de un tractor. Un echipaj SMURD și unul al Ambulanței s-au deplasat la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi, 13 august, la ora 19:09, polițiștii se secție 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Desești a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un bărbat de 30 de ani din Desești conducea un ansamblu de vehicule format din tractor și remorcă pe D.N.18, dinspre Baia Mare înspre Sighetu Marmației, a efectuat viraj la stânga pentru a intra pe strada denumită Ulița Bisericii, moment în care a acroșat cu remorca un pieton de 41 de ani din Desești.

La fața locului un echipaj SMURD și unul de ambulanță, i-au efectuat manevre de resuscitare victimei, dar ulterior a fost declarat decesul persoanei.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii de infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTUALIZARE 2: În urma verificărilor, polițiștii au mai constatat faptul că ansamblu de vehicule nu era înmatriculat, iar conducătorul acestora a părăsit locul faptei pentru câteva minute. Bărbatul a revenit la locul accidentului după aproximativ 20 de minute. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

DE FLORII: Un șofer a fost prins cu 147 km/oră în Satulung, altul cu 162 km/oră între Rușor și Cernești. 127 km/oră și depășire neregulamentară în Recea = 180 de zile permisul suspendat

Vasile Dale

COD ROȘU ÎN PARCUL CENTRAL: În lipsa unui ștrand, copiii unor băimăreni se bălăcesc în fântânile arteziene (foto exclusiv)

Vasile Dale

PRELUARE DIRECTMM: Mărturia unui fost jurnalist în Baia Mare, infectat cu COVID-19: „Totul a pornit de la picioare, simțeam că mi se rup mușchii de pe picioare”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.