Un furt a fost comis de un tânăr pe strada George Coșbuc din Baia Mare. Individul a profitat de faptul că proprietarul autoturismului parcat și-a lăsat portmoneul în interior. Ba mai mult, hoțul nu s-a sinchisit prea mult pentru că portierele mașinii au rămas neasigurate.

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum suspectul vine liniște, se uita în stânga și-n dreapta, se uită în autoturism pentru a vedea probabil dacă merită să comită infracțiunea. Cum a văzut ceva lăsat la vedere în interior a verificat portiera mașinii. A fost extrem de mirat când ușa s-a deschis fără nicio problemă. Totuși, el dat o raită prin zonă pentru a se asigura că nu este văzut și s-a întors.

A urcat apoi foarte liniștit în mașină, a luat portomeneul și a plecat. Din interiorul acestuia a luat a toți bani iar portmoneul l-a aruncat în spatele mașinii.

Dacă îl recunoașteți pe individ vă rugăm să sunați la 112 sau să anunțați cea mai apropiată secție de poliție.

ACTUALIZARE

La scurt timp după publicarea imaginilor pe site-ul nostru, polițiștii băimăreni au reușit să îl identifice și prindă pe individ. Într-un timp record!!!! De alfel, proprietarul autoturismului ține să le mulțumească agenților de la Poliția Municipiului Baia Mare pe această cale.

Este vorba despre un adolescent în vârstă de numai 16 ani. Acesta a fost dus la sediul poliției la audieri, unde a recunoscut fapta. Numai că suma de bani sustrasă a cheltuit-o. Conform surselor noastre individul este suspect și în alte dosare penale cu autor necunoscut (furt).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.