BREAKING NEWS Eveniment Important Recomandate

VIDEO: BĂTAIE DE JOC – Vehiculele firmelor care construiesc case în zona rezidențială de lângă Castel Transilvania ”nenorocesc” DN18B, dar și pavajul din curtea hotelului

Zi după zi șoferii vehiculelor firmelor care construiesc imobile în zona rezidențială de lângă Castel Transilvania pur și simplu nu asigură suficent marfa transportată.

Administratorul complexului Castel Transilvania din Baia Mare a transmis presei mai multe fotografii și imagini video în care se vede clar cum partea carosabilă a DN18B este pur și simplu ”nenorocită”. Din basculante cade pietriș iar din autobetonere se scurge parte din beton direct pe șosea.

Pe lângă faptul că se pune în pericol siguranța traficului rutier în zona respectivă, administratorul de la Castel Transilvania spune că și afacerea sa are de suferit. Cimentul este adus de clienții lui în curtea hotelului direct pe pavaj, iar de acolo clienții il poartă spre piscine.

Acesta spune că a făcut nenumărate sesizări și că la ultima dintre el firma care execută lucrări în zona rezidențială a fost sancționată contravențional cu suma de 800 lei. Numai că amenda nu i-a speriat deloc iar transporturile de beton continuă în aceeași manieră.

Te-ar putea interesa

ACTUALIZARE: Accident grav spre Băița. Doi încarcerati iar un minor de 15 ani a fost aruncat din masina (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: RUPT DE BEAT LA VOLAN A PROVOCAT ACCIDENT LA LEORDINA. A SARIT SA BATA POLITISTII. INJURATURILE NU AU LIPSIT (VIDEO INJURIOS)

Vasile Dale

SĂCEL / ACTUALIZARE: A vrut să treacă râul cu căruţa, dar l-au luat apele. După minute în şir de resuscitare, bărbatul a decedat

Vasile Dale

2 comentarii

Misu august 15, 2021 at 4:41 pm

La fel este și pe strada Sebeșului,dar vitejii polițiști locali nu au curaj să oprească pe vreunul,ptr că nu știu peste ce mare mahar dau.Sunt viteji doar cu cei care parchează fara tichet,sau cu vreun pensionar.

Raspunde
Vasile august 16, 2021 at 9:19 am

Siguranta traficului este pusă în pericol mai mult de cei care parcheză pe marginea drumului lângă Castel Transilvania…

Raspunde

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult