BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

VIDEO: BĂTAIE DE JOC – Vehiculele firmelor care construiesc case în zona rezidențială de lângă Castel Transilvania ”nenorocesc” DN18B, dar și pavajul din curtea hotelului

Zi după zi șoferii vehiculelor firmelor care construiesc imobile în zona rezidențială de lângă Castel Transilvania pur și simplu nu asigură suficent marfa transportată.

Administratorul complexului Castel Transilvania din Baia Mare a transmis presei mai multe fotografii și imagini video în care se vede clar cum partea carosabilă a DN18B este pur și simplu ”nenorocită”. Din basculante cade pietriș iar din autobetonere se scurge parte din beton direct pe șosea.

Pe lângă faptul că se pune în pericol siguranța traficului rutier în zona respectivă, administratorul de la Castel Transilvania spune că și afacerea sa are de suferit. Cimentul este adus de clienții lui în curtea hotelului direct pe pavaj, iar de acolo clienții il poartă spre piscine.

Acesta spune că a făcut nenumărate sesizări și că la ultima dintre el firma care execută lucrări în zona rezidențială a fost sancționată contravențional cu suma de 800 lei. Numai că amenda nu i-a speriat deloc iar transporturile de beton continuă în aceeași manieră.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO – Acoperișul Spitalului din Târgu Lăpuș a fost luat de vânt. Acoperiș distrus și la Borșa. Traficul blocat pe Cavnic de copacii doborâți pe șosea

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Ora 12 – Cavnicul învăluit într-o ceață misterioasă, iar ziua s-a transformat în noapte

Vasile Dale

ABSOLVIRE: Cu 9.90, moroșeanca Adriana Bodiș este șeful promoției de agenți de poliție (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Misu august 15, 2021 at 4:41 pm

La fel este și pe strada Sebeșului,dar vitejii polițiști locali nu au curaj să oprească pe vreunul,ptr că nu știu peste ce mare mahar dau.Sunt viteji doar cu cei care parchează fara tichet,sau cu vreun pensionar.

Raspunde
Vasile august 16, 2021 at 9:19 am

Siguranta traficului este pusă în pericol mai mult de cei care parcheză pe marginea drumului lângă Castel Transilvania…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult