Eveniment

ACŢIUNE COMUNĂ: Polițiștii maramureșeni, în colaborare cu Serviciul Rutier Satu Mare, pentru combaterea excesului de viteză

Deoarece viteza neregulamentară constituie principala cauză generatoare de accidente grave de circulaţie în județul Maramureș, ieri, 18 august, polițiștii maramureșeni, în colaborare cu Serviciul Rutier Satu Mare, au organizat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză.
În cadrul acțiunii au fost angrenați 23 de polițiști care au oprit pentru control 153 de autovehicule.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale, din care 86 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de aproape 64.000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 13 de permise de conducere, din care 10 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, unul pentru alcool, unul pentru depăşire neregulamentară și unul pentru neacordare prioritate vehicule.
De asemenea, a fost retras și un certificat de înmatriculare.
Totodată, polițiștii au constatat și o infracțiune la regimul rutier prin faptul că, au identificat un bărbat de 32 de ani din Satu Mare, conducând fără permis de conducere pe D.J.109I, în localitatea Viile Apei.
Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Te-ar putea interesa si

Un nou episod al mizeriilor maramureșene! Președintele Ionel Bogdan face o groapă de gunoi temporară în Țara Chioarului. Șomcuta Mare “căștigă” toate gunoaiele județului! Temporar pe 3 ani!

Vasile Dale

ACTUALIZARE / VIDEO: Protest pe turnul combinatului de la Cuprom. Un bărbat cere demisia antrenorului echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare. Va fi dus la Sighet

Redactie

INCIDENT SOCANT: BODYGUARD INJUNGHIAT LA INTRAREA INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. SUSPECTUL A FUGIT SI ESTE CAUTAT DE POLITIE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.