BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO / ACTUALIZARE: Bătaie și haos în miez de noapte în fața unei săli de jocuri din cartierul Cuza Vodă din Sighetu Marmaţiei

În noaptea de 18/19 august a.c. în fața unei săli de jocuri din cartierul Cuza Vodă din municipiul Sighet a avut loc o bătaie generalizată între mai multe persoane. Nu se cunosc deocamdată motivele care au stat la baza conflictului sau dacă are vreo legătură cu sala de jocuri.

Pe rețeaua de socializare Tik Tok au apărut imagini filmate noaptea trecută în care se pot observa mai mulți indivizi cu doze de bere în mână în spațiul public cum se iau la bătaie. În conflict, unul dintre bărbați la un moment dat cade, bătaia mutându-se de pe trotuar în mijlocul drumului. Filmarea apărură pe Tik Tok are suprapusă o coloană sonoră (manele), fapt ce nu permite ascultarea conversației dintre protagoniști.

Zona respectivă a cartierului Cuza Vodă este una cu foarte mari probleme de siguranță și ordine publică în Sighet. În fiecare noapte prin zonă mișună diverse personaje certate cu legea, frecvent se vând țigări de contrabandă și droguri. Este aproape imposibil să circuli noaptea prin zona respectivă, existând riscul foarte mare ca cei care își fac veacul în zonă să se lege de trecători fără motiv, să fie bătuți și chiar tâlhăriți.

Din păcate, acțiunile poliției și poliției locale pe timp de noapte în zona respectivă este foarte redusă, spre zero, fapt ce le permite acelor personaje să creeze debandadă și haos.

Sighet 247 a solicitat un punct de vedere către IPJ Maramureș cu privire la aspectele relatate în acest articol, punct de vedere ce va fi publicat imediat ce va primit.

ACTUALIZARE Poliția locală :

Aceeași scandalagii au mai fost sancționați cu trei zile înainte, pentru aceleași fapte petrecute în același loc! Însă nu s-au potolit și ieri noapte s-au luat din nou la bătaie!

Poliția locală a remis un comunicat redacției Sighet 247 în care arată că în noaptea zilei de 14/15 august a.c., la ora 01:30, un echipaj de poliție locală în patrulă mixtă cu Poliția a intervenit în cartierul Cuza Vodă din municipiu pentru aplanarea unui scandal iscat între mai mulți indivizi pe fondul consumului de alcool.

În acest sens trei persoane au fost sancționate contravențional: una cu suma totală de 3.500 lei pentru consum de alcool în spații publice, împiedicare de legitimare a persoanelor care tulburau liniștea publică și tulburarea liniștii publice, o alta cu suma totală de 2.000 de lei pentru consum de alcool, proferarea de gesturi obscene și tulburarea liniștii publice (amenzi aplicate de către agenți ai Poliției locale) și o a treia cu avertisment (aplicat de către un agent de Poliție).

Locuitori din cartierul în cauză au declarat pentru Sighet 247 sub protecția anonimatului că implicați în scandal ar fi un personaj Idiță, zis „Brăila” (un fel de șef de bandă) și un altul Oancea, membru aparținând badei lui „Brăila”. Totodată aceștia mai arată că noapte de noapte sunt terorizați de persoane dubioase care aparțin diverselor bande care mișună prin zonă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

“Polițiștii din Sighetu Marmației nu au fost sesizați cu privire la aspectele semnalate în articol, dar, urmare apariției articolului s-au dispus efectuarea de verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment și luarea măsurilor legale care se impun”.

Sursa Sighet 247

Te-ar putea interesa si

NEACORDARE DE PRIORITATE: Tânăr băimărean accidentat grav pe o trecere de pietoni din Cluj

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA SĂCEL: Femeie agresată de soţul ei, în urma unor discuţii contradictorii

Vasile Dale

Controale OPC la operatorii economici din Săpânța și din zona pieței din Sighetu Marmației

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.