BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: Impact nimicitor pe DN19 Livada – Sighetu Marmatiei. Trei răniţi, unul este resuscitat. Implicata o maramureseanca

Astăzi, în jurul orei 14:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, între 2 autoturisme, la ieșire din localitatea Livada spre Negrești-Oaș.

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.
În urma impactului 2 victime s-au autoevacuat, fiind în stare conștientă și cooperantă, iar cea de-a treia victimă a fost extrasă de către forțele militare și se află în stop cardio-respirator.

În acest moment echipajul de pe ambulanța SMURD depune eforturi considerabile prin manevre de resuscitare pentru salvarea victimei.



IPJ Satu Mare

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că o tânără, de 20 de ani, din Racșa, aflându-se la volanul unui autoturism pe DN19, din direcția Livada spre Negrești Oaș, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto, care circula din sens opus, condus de o femeie, de 36 de ani, din județul Maramureș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, de 20 de ani, și a unui pasager, de 50 de ani, din celălalt auto implicat.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNE CONTRACRONOMETRU a salvamontiştilor la Lacul Albastrul pentru salvarea unui tânăr care ar fi consumat droguri și avea cu convulsii – ACTUALIZARE

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: 140 mp din acoperișul unei case a ars ca o torță. Cauza – coșul de fum neprotejat termic

Redactie

ACTUALIZARE – Urmare accident Lapusel: Subprefectul Maramuresului este vinovat pentru producerea evenimentului de pe DN1C (VIDEO, GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult