BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ATENTAT ÎN BAIA MARE – Unui șofer de la Urbis i-a explodat în față recipientul cu dezinfectant după ce acesta ar fi fost aprins de ”călători clandestini” în zona Combinatului (actualizare)

Incident îngrozitor în Baia Mare: un grup de scandalagii, ”călători clandestini” (de etnie rromă) au dat foc la dezinfectantul dintr-un troleibuz care circula pe ruta 50, în stația de la Combinat. Călătorii panicaţi au alertat şoferul, care a încercat să stingă incendiul care se extindea cu un extinctor. Însă, în acel moment, recipientul cu dezinfectant i-a explodat pur și simplu în faţă.

Bărbatul în vârstă de 40 ani (îi va împlini săptămâna viitoare), angajat al SC Urbis SA Baia Mare de peste 16 ani, a suferit arsuri grave la nivelul feței și pieptului. De altfel, cămașa ce o purta i-a fost cuprinsă de flăcări. Imediat după incident persoanele care ar fi aprins recipentul au fugit în zona Combinatului.

Oamenii au cerut ajutor la 112. La fața locului au intervenit un echipaj medical și mai multe echipaje ale poliției. Șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde a rămas internat pe secția de Chirurgie Plastică. Deocamdată nu a fost identificat niciun suspect.

Trebuie să spunem și faptul că, așa cum spun sursele noastre, șoferii mijloacelor de transport în comun NU sunt asigurați pentru astfel de incidente. Asigurarea ar acoperi doar pasagerii aflați în autobuze.

Acest incident este al doilea din acest an care se petrece în aceeași zonă – fostul Combinat. În celălalt caz, un șofer Urbis a fost agresat în timpul serviciului.

IPJ Maramureș

La data de 24 august a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un bărbat, angajat al unei societăți, în încercarea de a stinge cu un extinctor un recipient cu spirt din interiorul unui troleibuz, aprins de persoane necunoscute, s-a produs o deflagrație, în urma căreia bărbatul de 39 de ani din Recea a suferit leziuni la nivelul gâtului și feței. Acesta a fost transportat la spital de un echipaj medical, rămânând internat în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul pentru luarea măsurilor care se impun.

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT LA MARA / ACTUALIZARE: Băieţel de 8 ani, lovit mortal pe trecerea de pietoni de la păstrăvărie (FOTO, VIDEO)

Redactie

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: ”Patru proiecte aprobate în Maramureș pe Componenta C13 – Reforme sociale”

Redactie

GROŞI: Un bărbat a murit după tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.