Prezent astăzi în Maramureș, premierul Florin Cîțu, alături de ministrul de interne Lucian Bode, primarul Clujului Emil Boc și europarlamentarul Daniel Buda, s-au întâlnit cu liberalii maramureșeni cărora le-au prezentat moțiunea ”România Liberală ”, o moțiune a modernizării României și a Partidului Național Liberal.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, a declarat că susține moțiunea premierului Florin Cîțu la congresul din 25 septembrie al PNL și a prezentat și motivele pentru care este alături de premier. ”Sunt alături de Florin Cîțu în competiția pentru președinția Partidului Național Liberal, deoarece este omul care susține proiectele de care România are nevoie pentru dezvoltare și modernizare.

Moțiunea ”România Liberală ” este despre modernizare, despre unitate și dezvoltare. Florin Cîțu va continua să guverneze România în interesul cetățenilor, prin realizarea reformelor și a proiectelor de dezvoltare a comunităților locale din România.”, a declarat Ionel Bogdan.

Principalele puncte ale moțiunii susținute de premierul Florin Cîțu pentru dezvoltarea României sunt reforma sistemului de pensii, promovarea și dezvoltarea sectorului agricol, salarii mai bune și creșterea calității vieții, creşterea investiţiilor şi încurajarea antreprenoriatului, digitalizarea ANAF, sporirea încrederii în instituţiile statului, creșterea ponderii fondurilor europene atrase în sectorul privat din România și asigurarea independenței energetice.

Asigurarea independenței energetice a României este unul dintre principalele obiective ale Guvernului Cîțu, un obiectiv major, de importanță strategică, ce poate fi realizat prin dezvoltarea proiectelor de producere a energiei și dezvoltarea rețelei de gaz și a rețelei de energie electrică.

”Finalizarea Barajului Runcu este un proiect de investiții foarte important pentru Maramureș și pentru România, care va avea beneficii majore atât pentru zona Maramureșului, cât și pentru întreaga țară. Odată finalizat, Barajul Runcu va avea funcționalitate multiplă, va asigura alimentarea cu apă pentru jumătate din locuitorii județului Maramureș şi, un aspect foarte important, va avea utilitate energetică.”, a declarat Florin Cîțu, în cadrul vizitei de astăzi în Maramureș.

2 COMENTARII

  1. Domnule ionel bogdan,da-ti cu bita in balta,cum poti sustine pe florin citu cind,cind PNL inainte de alegeri promitea pens,salari si alocati marite!!!,dupa ce ati intrat la guvernare , florin citu ia milioane de euro imprumut pentru romania ,iar bani nu ajung la romini ci la florin citu care i imparte pentru a mitui pe uni si pe alti pentru a chistiga sefia PNL, dar guvernul citu in curind va cade-a iar caderea „i va fi mare”, florin citu nu vorbeste cu cetateni romini la telefon, atit de destept este ,am sunat iar vrind sa ma blocheze pe mine a blocat toate apelurile in intrare ,de unde stiu?,am sunat cu al doilea nr pe care il am si robotul spune:toate apelurile in intrare sunt blocate pentru acest client , nr lu florin citu se termina cu 251 asta pentru a va demonstra domnule ionel bogdan,ca am nr tel a lui florin citu,in ce priveste domnul ludovic orban este o persoana educata cu bun simt si chiar el ma sunat personal de doua ori ,iar eu il sun mai des , comunica cu mine, este o persoana care nu se supara daca i spun problemele rominilor sau a comunitati din care fac parte eu, de astfel de persoane are nevoie romania,care sa comunice si cu cetateanul de rind chiar telefonic ,atunci cind este nevoie,nr domnului ludovic orban se termina cu 122,acum 3 saptamini am vorbit si cu doamna violeta alexandru ,este o persoana ok , nr ei se termina cu 640,dar despre raluca turcan ,ea este cu florin citu,cine se aseamana se aduna,este plina de mindrie si nu raspunde la telefon,nr ei se termina cu 228, sunt dezamajit de 1 florin citu,raluca turcan si acum ma-ti dezamajit si DVS ionel bogdan ,in schimb salut pe ludovic orban si violeta alexandru pentruca desi anumite situati nu sunt inca rezolvate in ceea ce ma priveste ,dar macar au dat si dau DOVADA de bun simt si respect fata de cetateni care i suna pe telefon mobil personal,fara a inchide apelu ci mai degraba accepta o Frumoasa conversatie de DIALOG. AM PUS ultimile 3 nr de telefon ale fiecarui in parte pentru a va demonstra ca am numerele de telefon.

  2. Dezvoltarea romaniei si o viata mai buna,nu se face din pix asa cum arata statisticile false ,florin citu venea si ne minte in fata ca puterea de cumparare a rominilor a crescut deorece avem citva romini care iau 3000 euro pe luna,poate se referea chiar la dvs ionel bogdan ,deorece diurna a ajuns de la 5000 lei la 11000 ,plus sporul de radiati la parlament de 25% plus salariu de 15000 lei , si uite asa voua v-a crescut puterea de cumparare!!! Tin sa precizez ca voi vati marit acestea plus salariu ,cu data de 1 ianuarie 2021 ,iar la POPORUL ROMIN ,NIMIC ,nici cu rata inflatiei de 3% sau 5% ,RUSINE FLORIN CITU !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.