BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

DE LA NUNTĂ: O fata de 15 ani rănită după ce un șofer beat criță a ajuns cu mașina într-un șanț la Țicău

Azi-noapte, la ora 02.30, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.J. 108/A. La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani din Ulmeni, a condus un autoturism din direcția localității Țicău spre Ulmeni, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul de pe margine.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 15 ani din Baia Mare, care se afla în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față. Aceasta a fost transportată la spitalul din Baia Mare de un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un pompier a intrat cu mașina într-o autoutilitară parcată regulamentar în Baia Mare. A refuzat testarea cu etilotestul, dar a acceptat recoltarea de sânge

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: INCONȘTIENT – AUTOTREN filmat pe DN18 prin Moisei și Vișeu de Sus circulând cu 120 km/oră

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer de TIR din Maramureș tâlhărit și bătut într-o parcare din Ljubljana (Slovenia). Hoțul și agresorii ar fi tot români, din județul Argeș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.