Eveniment

ATENŢIE LA ESCROCI: Înşelăciune prin metoda ciupitura la o agenţie de pariuri din Baia Mare

foto kanald.ro

Polițiștii băimăreni de investigații criminale efectuează cercetări pentru identificarea unui bărbat care a înșelat casiera unei societăți comerciale cu suma de 400 de lei.
Cazul a fost adus în atenția poliției sâmbătă, 04 septembrie, când victima a depus plângere. Ea le-a relatat polițiștilor că, în timp ce era de serviciu, un bărbat necunoscut i-a solicitat să-i schimbe două bancnote de 500 de lei în bancnote mai mici. După ce persoana vătămată i-a dat suma de 1000 de lei în bancnote de 50 de lei și 100 de lei, bărbatul necunoscut i-a spus că nu mai are nevoie de bancnotele mici și i-a cerut să-i restituie cele două bancnote de 500 de lei, iar el i-a restituit o sumă de bani. După ce bărbatul a părăsit agenția de pariuri persoana vătămată a numărat banii primiți de la bărbat și a constatat că lipsește suma de 400 de lei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Te-ar putea interesa si

PANĂ MASIVĂ: Au picat Facebook, Whatsapp și Instagram luni seara în toată ţara

Redactie

FOTO, VIDEO: Fetiţă lovită de o autoutilitară pe strada Păltinişului (actualizare)

Redactie

Şofer din Baia Mare rănit în accident la Cluj! A intrat cu BMW-ul într-un copac

Redactie

1 mesaj

buzura nelu septembrie 7, 2021 at 2:25 am

orice persoana care doreste sa schimbe bani este ok atita timp cit ia schimbat ,dar daca in același timp se razgîndește ,atunci nu este ok,fie are bani falși ,fie incearca tehnica de furt mentionata in acest articol!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.